Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Lijm en voeg kunnen goed van pas komen bij de installatie van jouw nieuwe badkamer(elementen). Bij Sanidirect vind je daarom niet alleen los sanitair, meubels en tegels, maar ook praktische producten, zoals lijm en voeg. In het uitgebreide assortiment van Sanidirect vind je verschillende soorten lijm en voeg. Bekijk de producten hier en kies de soort die jij nodig hebt.
Lees meer

Niet alleen kun je bij ons nieuw los sanitair, meubels en tegels kopen. Wij kunnen dit ook allemaal voor je monteren.

Wilt u de montage van uw nieuwe badkamer compleet verzorgd hebben? Vraag dan naar de mogelijkheden in een van onze winkels.

Sanidirect staat 100% garant voor de kwaliteit van het werk. Wij hebben een eigen kwaliteitsafdeling die badkamers controleert op kwaliteit.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Zelf aan de slag met lijm en voeg

Heb je alle onderdelen voor een nieuwe badkamer in huis gehaald en ben je klaar om alles te gaan monteren? Met de lijm en voeg van de webshop van Sanidirect ben je pas echt klaar om aan de slag te gaan. Hier kies je uit verschillende soorten, die geschikt zijn voor diverse materialen, montages en kleuren. Zo kies je voor iedere montage gemakkelijk het geschikte middel.

Hulp nodig?

Wil je graag zelf aan de slag, maar ben je geen handige Harry? Laat je dan helpen door Sanidirect. Op de website van Sanidirect kun je terecht voor advies met betrekking tot jouw toiletruimte of badkamer. Met de juiste instructies ga je met een zeker gevoel aan de slag en kan iedereen de ruimte omtoveren tot een prachtige nieuwe badkamer of toiletruimte. Ook voor kleinere klusjes, zoals de montage van een enkel onderdeel, weet Sanidirect altijd raad.

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar lijm of voeg voor jouw badkamer? Bekijk het ruime assortiment van Sanidirect in de webshop en kies het geschikte product voor jouw badkamer. Bovendien kun je het door jou gekozen product gelijk bestellen en profiteer je altijd direct van de laagste prijs bij Sanidirect.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!