Spiegelverlichting

Door spiegelverlichting wordt je spiegel extra opgelicht. De kleuren in je spiegel worden hierdoor nog helderder. Dit is erg handig tijdens het opdoen van make-up, het scheren of voor bijvoorbeeld het stylen van je haar. Je wilt er natuurlijk wel netjes en verzorgd uitzien op de plaats van bestemming. In ons brede assortiment heb je keuze uit verlichting die je los kan plaatsen boven je spiegelkast of verlichting die al geïntegreerd is in een spiegelpaneel. Bekijk in ons assortiment de mogelijkheden van een badkamerspiegel en wat het beste aansluit bij jouw wensen!

23 producten

Pagina
 1. Saniselect Larra verlichting LED Chroom

  Saniselect Larra verlichting LED Chroom

  1 reviews
   120,- Incl. BTW  79,- Korting
  Maandag gratis bezorgd
 2. Saniselect Ducco Opbouw spot voor spiegelkast

  Saniselect Ducco Opbouw spot voor spiegelkast

  1 reviews
   90,- Incl. BTW  59,- Korting
  Maandag gratis bezorgd
 3. Ben Nemmo Verlichting NEMMO 515mm LED incl.trafo in voet chr warm wit

  Ben Nemmo Verlichting NEMMO 515mm LED incl.trafo in voet chr warm wit

  4 reviews
   108,- Incl. BTW  71,- Korting
  Maandag gratis bezorgd
 4. Ben Sabba verlichting 300 mm LED incl. trafo in voet chroom warm wit

  Ben Sabba verlichting 300 mm LED incl. trafo in voet chroom warm wit

  5 reviews
   84,- Incl. BTW  55,- Korting
  Maandag gratis bezorgd
 5. Saniselect Bibbo Opbouw spot voor spiegelkast

  Saniselect Bibbo Opbouw spot voor spiegelkast

  0 reviews
   120,- Incl. BTW  79,- Korting
  Maandag gratis bezorgd

23 producten

Pagina

Spiegelverlichting opties

Wanneer je een spiegel met verlichting wil, heb je keuze uit de volgende mogelijkheden:

 • Spiegelpaneel. De verlichting is in de spiegel verwerkt. Spiegelpanelen hebben naast spiegelverlichting ook nog andere voordelen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een spiegelpaneel met verlichting en verwarming. Erg handig voor als je geen beslagen spiegel meer wil na het douchen of dat je in bad bent geweest!
 • Losse verlichting. Wanneer je liever geen spiegelpaneel wil, kan je kiezen voor losse verlichting. Heb je al een spiegel ophangen en is het niet licht genoeg bij je spiegel? Ook dan komt de losse verlichting goed van pas
  Graag wijzen we je erop dat je voor spiegelverlichting elektriciteit moet aanleggen naar de plek waar je de verlichting wilt laten installeren.

Aanbod spiegelverlichting

Als je verlichting toe wil voegen aan je spiegelkast kan dat, maar je kunt ook kiezen voor een spiegelpaneel waar de verlichting in verwerkt is. Een spiegelpaneel is vaak strakker en past dus goed bij een strakke badkamerstijl. Wil je liever een sierlijke of houten uitstraling? Kies dan voor een losse spiegel met losse verlichting.

Bekijk de producten

Spiegel met verlichting erin verwerkt of los erbij? Bekijk in ons assortiment de mogelijkheden van spiegelverlichting. Bij Sanidirect profiteer je direct van de scherpste prijs en daarnaast is een aanbetaling voor de levering niet nodig.