Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Wij van Sanidirect vinden dat Sphinx Maastricht sanitair en badkamers voor de markt een hoge toegevoegde waarde heeft. Daarom bieden wij dit aan in zowel onze webwinkel als in onze winkels.

In deze video zie je onder andere wat voor inspiratie ze bieden. In tegenstelling tot de toonzaal in Maastricht van Sphinx, kun je bij ons (bijna) iedere dag van de week langskomen in de showroom. Ook is het nu vast mogelijk om de producten van Sphinx sanitair bij ons online te kopen!

Lees meer

Logo Sphinx Maastricht

Alle badkamer producten van Sphinx bij Sanidirect

Het klasse product assortiment van Sphinx Sanitair is een assortiment wat je wat ons betreft altijd aanbieden moet. Dat doen wij dan ook. Zowel in onze showrooms als in onze webshop. De combinatie van deze 2 is uniek, net als een aantal series van Sphinx. Deze series zijn uniek in aanbod, van Nederlandse bodem en veel gezocht en gevonden in en voor de Nederlandse badkamer bezitter, wat ons betreft is het de moeite om eens verder te kijken naar de informatie hieronder. Zo kun je een oordeel vellen, verder kijken, naar onze showroom in de buurt komen of direct kopen op onze site!

 

Sphinx 300 Basic

Sphinx 300 basic badkamer

Een van de series uit het assortiment, die Sphinx zelf omschrijft als "een reuzensprong in de evolutie". Het getal 300 met de toevoeging Basic vormt een verademende toevoeging aan de inrichting van iedere badkamer. De functies, die elementair zijn en vooral puur comfort bieden zijn doeltreffend gevat in hele duidelijke vormgeving. De oase van rust en ruimte die geoogst zou moeten worden in iedere badkamer. Hieronder zie je een wandcloset uit deze basic serie.

 

 

Sphinx 345

Sphinx Maastricht serie 345

Ook weer een badkamer serie die Sphinx kort en bondig weet te omschrijven, modulair en met eindeloze mogelijkheden. Zoals de samenleving waar we ons iedere dag doorheen bewegen, een creatief spel op verschillende niveaus. Persoonlijke denkbeelden uitgevoerd met een hoog niveau van architecturische comfort elementen. De serie 345 van Sphinx is in ons grote aantal showrooms tot een waar lustobject voor het oog uitgegroeid en zoals in het aanbod hieronder te zien ook in een mooie prijscategorie

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.