Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

De Hansgrohe Ecostat Select brengt veel wijzigingen in de badkamer: het brengt elegant uiterlijk samen met superieur comfort en veiligheid. De oppervlakken zijn eenvoudig te reinigen,
aantrekkelijk in ontwerp en bieden ruimte voor het plaatsen van shampoo of scheerschuim flessen.

De grote grepen zijn gemakkelijk te bedienen, zelfs met zeephanden. De thermostaat is thermisch ontkoppeld, daardoor wordt de buitenkant niet te heet. Naast al deze nieuwigheden is er 1 ding dat nooit zal veranderen: de temperatuur die je instelde. Het blijft constant, zelfs als het lopende water of de waterdruk in de leiding verandert.

Lees meer

Deze complete badkamer is natuurlijk niet alleen op deze manier verkrijgbaar. Het Y-line meubel wat je hier ziet is los te koop en je kan al bekijken hoe het er in verschillende settings uit komt te zien in onze meubelconfigurator

Het meubel wat je hier compleet in beeld ziet is een samenstelling van verschillende producten die wij aanbieden. Zoals ook de waskom en de inbouwkraan. Wanneer je advies wil over dit soort zaken is het gemakkelijk om een Sanidirect showroom in de buurt te vinden. 

De Ben Lavion inbouwkraan komt mooi tot zijn recht in deze badkamer, goed weggewerkt, makkelijk te onderhouden. 

Hieronder zie je de producten die er onder andere in deze badkamer zitten. Het is echter in onze showrooms in vele varianten te bekijken. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.