Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Retourneren

Retourzendingen

Eventuele retourzendingen dienen altijd vooraf te worden gemeld. Neem contact met ons op door te bellen naar tel. 0416 - 675671. Of laat een bericht achter via ons contactformulier.

Let op. De volgende informatie geldt uitsluitend voor online bestellingen. U heeft als klant altijd de mogelijkheid om binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, het gekochte artikel aan Sanidirect.nl retour te zenden. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien het product compleet, onbeschadigd, ongebruikt, in de originele verpakking, voldoende gefrankeerd, alsmede de plastic verzegeling op de verpakking niet is verbroken geretourneerd wordt. Anders wordt het pakket door ons geweigerd. De kosten van het retour zenden van de goederen of een bestelling naar Sanidirect, komen voor rekening van de koper en/of klant. De ophaalkosten bedragen 5% van het nettobedrag van het desbetreffende artikel. Na ontvangst van de door u geretourneerde artikelen wordt het, eventueel al, door de klant betaalde bedrag binnen uiterlijk dertig (30) werkdagen terugbetaald door Sanidirect aan de klant.

U kunt ook gebruik maken van het Herroepingsformulier. Vul het compleet in en stuur het op naar info@sanidirect.nl of naar Postbus 1050, 5140 CB te Waalwijk.