Weelde voor wielerfans: wekelijks genieten van fietslegendes aan talkshowtafel. Unieke jaarpogrammering dankzij samenwerking Cycloo en Sanidirect

WAALWIJK, 10 juli 2023 – Sanidirect treedt op als trotse sponsor van Cycloo Wielercafé, dé gloednieuwe talkshow van het gelijknamige multimediale wielerplatform. Gelijktijdig met de Tour de France lanceert het platform speciale tourspecials met scherpe analyses. En ook na deze iconische race kunnen wielerfans hun hart wekelijks ophalen met diepgaande interviews en waardevolle tips van de grootste helden uit de Nederlandse wielersport; de legendes van toen en nu. Het hele jaar rond. Dat maakt dit wielerprogramma uniek in zijn soort.

“We zijn enorm enthousiast over onze samenwerking met Sanidirect,” vertelt Michael Zijlaard, mede-eigenaar van Cycloo. “Met Cycloo Wielercafé delen we onze gezamenlijke passie voor wielrennen met een breed publiek, op een zeer unieke manier. Want hoewel je de productie van dit soort talkshows vaak alleen rondom piekmomenten in de wielersport ziet, gaan wij het héle jaar door. Met elke week een gloednieuwe aflevering met alleen de grootste wielerhelden aan tafel. Alles wat wij doen, doen we vanuit het hart van ‘The Legacy’. Zo trakteren we wielerfans op boeiende en inspirerende wielercontent." Prominente (vaste) gasten van de show zijn o.a. Michael Boogerd, Erik Breukink, Niki Terpstra en Jan Janssen.

Logisch sponsorschap

De combinatie van Sanidirect en Cycloo, beiden actief in verschillende sectoren, is op het eerste gezicht verrassend. Toch is de rol van Sanidirect als sponsor geen toeval. Na een succesvolle sponsorbijdrage aan de toerversie van de Amstel Gold Race 2022, besloot het sanitairmerk zich de komende jaren zelfs op te werpen als een van de hoofdsponsors van deze wielerklassieker van eigen bodem. “Ons doel is om hét merk van de fietssport worden”, aldus Ilse Burghouwt, Brand Manager Sanidirect. “Toen we de kans kregen Cycloo te helpen met hun talkshow, was dit een logische vervolgstap. Het sponsoren van een wekelijks programma dat volledig gewijd is aan de favoriete bezigheid of interesse van een grote groep wielerliefhebbers, sluit perfect aan bij die ambitie”.

Bovendien ziet Sanidirect het als een belangrijke taak om bij te dragen aan de promotie van een actieve leefstijl. Burghouwt: “Bij Sanidirect geloven we in het ondersteunen van onze klanten bij de activiteiten waar zij hun passie in vinden. Fietsen is daar een goed voorbeeld van. Het is toegankelijk voor iedereen, net zoals onze badkamers dat zijn. Met producten als ligbaden en sunshowers bieden wij naast verfrissing ook de nodige ontspanning en het herstel na zware inspanning. Daarin kun je op ons rekenen.”

Een nieuwe aflevering van Cycloo Wielercafé is elke maandag om 20:00 uur exclusief (en gratis) te bekijken op de Cycloo website Afleveringen terugkijken kan uiteraard ook.