Starbluedisc 5 producten

Starbluedisc heeft de oplossing voor een schoon en fris toilet. Dankzij de vraag naar gebruiksvriendelijke reinigingsproducten heeft Starbluedisc een toiletblokje ontworpen. Dit toiletblokje is speciaal voor ingebouwde toiletblokhouders in inbouwreservoirs. Na de introductie van de toiletblokjes, volgde nog een ander populair reinigingsproduct van Starbluedisc. Ben je benieuwd naar dit product? Lees dan snel verder of bekijk de producten direct in de webshop van Sanidirect.

Het assortiment

Naast het populaire toiletblokje voor ingebouwde toiletblokhouders, introduceerde Starbluedisc al snel de oplossing voor urinoirs. Aangezien de hygiëne nogal eens te wensen overlaat bij het gebruik van een urinoir, ontwikkelde Starbluedisc de Uri-Pad. Je toilet en urinoir blijven door Starbluedisc langer schoon en fris.

Hoe werkt het?

  • Starbluedisc toiletblokje: het toiletblokje plaats je in de ingebouwde toiletblokhouder van het inbouwreservoir. Het blokje gaat tenminste 180 spoelingen mee, dit is voor een gemiddeld gezin ongeveer 2,5 week. De folie om het toiletblokje lost volledig op. Het blokje doodt bacteriën en zorgt voor reiniging van het toilet. Wanneer je het toilet doorspoelt, wordt het water blauw of groen. Wanneer dit niet meer het geval is, dien je een nieuw blokje te plaatsen.

  • Starbluedisc Uri-Pad: De Uri-Pads voor urinoirs zorgen voor een fris ruikend urinoir. De Uri-pads zijn urinoirmatjes met verschillende frisse geuren. Daarnaast hebben de matjes pinnetjes, waardoor de urine minder snel opspat. Hierdoor ruikt het urinoir niet alleen frisser, maar blijft ook langer schoon. Deze Uri-pads gaan gemiddeld 30 dagen mee.

Bekijk onze producten

Ben je benieuwd naar de producten van Starbluedisc? Bekijk dan de producten van Starbluedisc in de webshop van Sanidirect. Heb je gevonden wat je zocht? Bestel de producten dan in de webshop of kom langs in een van onze winkels. De adviseurs van Sanidirect staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht