Sphinx 0 producten

Het merk Sphinx is aangepast naar Geberit. Dit betekent dat alle Sphinx producten verkocht worden onder de naam Geberit. Kun je hierdoor niet meer vinden wat je zoekt? Kom dan naar de winkel, wij helpen je graag verder!

Sphinx is een begrip in de wereld van badkamers. De oorspronkelijke glasfabriek levert inmiddels al jarenlang de meest diverse badkamerconcepten. Sphinx biedt een uitgebreid scala aan stijlen waarmee je je badkamer naar wens inricht met hoogkwalitatieve producten. Alles van meubels tot toiletten, baden en douches vind je in een groot aantal verschillende stijlen en modellen voor een comfortabele en oogstrelend mooie badkamer.

Sphinx staat voor kwaliteit

Kies je voor een product van Sphinx dan ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct met een trendy, tijdloos of opvallend design. Het merk loopt voorop in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie, design, hygiëne en comfort. Zo innoveert Sphinx continu op het gebied van duurzaamheid, maar blinkt het merk ook uit in flexibele en creatieve opbergmogelijkheden. Voor elke ruimte is er een passende oplossing voor sanitair en meubels.

De complete lijnen van Sphinx

Bij Sphinx kun je terecht voor je complete badkamerinrichting. Dat is ook meteen een voordeel als je kiest voor een badkamer van Sphinx. Het merk biedt badkamerseries met wastafels, douches, toiletten, baden en meubels in een stijl. Dat maakt de keuze voor een geheel nieuwe badkamer niet alleen gemakkelijker, je geniet ook van bijpassende onderdelen die zorgen voor de mooiste en meest stijlvolle badkamer.

Welke stijl kies jij?

Noem een stijl en Sphinx heeft het. Praktisch, creatief, veelzijdig, modern, eigentijds zijn termen die de Sphinx collectie typeren. Zo is er een eigentijdse, flexibele serie met strakke meubels die modulair opgebouwd worden zodat je zelf je indeling kiest. Ook voor de liefhebber van een krachtige, eenvoudige badkamer met een robuuste uitstraling is er een lijn verkrijgbaar. Voor de kleine badkamer biedt Sphinx diverse stijlvolle en praktische oplossingen die voor comfort en praktische opbergmogelijkheden zorgen.

Bekijk de producten

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer of vervanging van onderdelen? Laat je dan verrassen door het aanbod van Sphinx. Bekijk de producten in de webshop en neem contact op met een van onze adviseurs als je vragen of hulp nodig hebt bij je bestelling. Sphinx producten bestel je gemakkelijk online en je profiteert direct van de een lage prijs.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht