HMK 12 producten

Met HMK heb je altijd de juiste reinigingsproducten in huis voor jouw badkamer en toilet. Deze ruimtes vergen goed onderhoud om het zo hygiënisch mogelijk te houden. De gespecialiseerde producten van HMK bieden de perfecte uitkomst voor het onderhoud van jouw badkamer- en toiletruimte. Wil je meer zien van dit merk? Bekijk dan het aanbod in de webshop of lees hier meer.

Altijd een schone badkamer

Het toilet en de badkamer vergen vaak net wat meer onderhoud dan de rest van het huis. Het zijn veelgebruikte ruimtes en daar komt bij dat de badkamer ook nog een vochtige ruimte is. Het is daarom belangrijk om deze ruimtes met zorg te onderhouden. Dat weet HMK maar al te goed en daarom hebben zij een uitgebreid assortiment reinigingsproducten voor de sanitaire ruimtes. Deze producten helpen jou bij het schoonmaken van de tegelwand, de vloer, de douche, het bad en toilet. Zo wordt het schoonmaken van deze ruimtes makkelijker en geniet je altijd van een hygiënische badkamer en toiletruimte.

De reinigingsproducten van HMK

Om ieder onderdeel van de badkamer en het toilet zo schoon mogelijk te maken, heeft HMK verschillende reinigingsproducten ontwikkeld. Zo bestaan er speciale schoonmaakmiddelen voor de tegelwand en -vloer. Ook voor de badkamer en douchecabine bestaat een handige spray waarmee je de douche in een handomdraai glanzend schoon maakt. Voor de lastige klusjes, zoals het reinigen van de voegen of het intensief reinigen van de vloer, heeft HMK ook de juiste producten in huis.

Bekijk de producten van HMK bij Sanidirect

Wil jij meer zien van HMK? Bekijk dan het uitgebreide assortiment HMK producten in de Sanidirect webshop. Hier vind je een duidelijk overzicht van alle producten en navigeer je gemakkelijk door het aanbod door jouw voorkeuren aan te geven in de zoekfilters. Heb je gevonden wat je zoekt? Bestel dan gemakkelijk en snel jouw product naar keuze. Bij Sanidirect profiteer je bovendien van scherpe prijzen en een snelle thuisbezorgservice op een door jou gekozen moment.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht