Bathco 0 producten

Bathco biedt een breed scala aan badkamerproducten en blinkt uit in het assortiment wastafels en opbouwkommen. Van porselein tot hout, Bathco heeft een verscheidenheid aan varianten, dus voor iedere badkamer wat wils! Ben je benieuwd naar de producten van Bathco? Lees dan verder of bekijk direct de producten in de webshop van Sanidirect.

Design, kwaliteit en innovatie

Bathco staat bekend om het luxe design, de hoogwaardige kwaliteit en nieuwste innovaties. Bathco biedt voortdurend nieuwe producten om in te kunnen blijven spelen op de wensen van de klanten. Dit wordt mogelijk gemaakt door de samenwerkingen met bekende industriële ontwerpers. Bij Bathco ben je dus gegarandeerd van hoogwaardige producten met een prachtig design. Je zult er niet alleen nu veel plezier van hebben, maar ook in de toekomst: de producten gaan door de hoge kwaliteit extra lang mee!

Wat past het beste bij jouw badkamer?

Bathco heeft een groot assortiment met badkamerproducten, maar blinkt uit in het assortiment wastafels en opbouwkommen en heeft hierin ontzettend veel mogelijkheden. De verschillende series zorgen ieder voor een andere uitstraling in jouw badkamer. De series zijn allemaal voorzien van een andere plaatsnaam. Kies je voor de Copenhague serie, dan ga je voor een strakke witte wastafel, wat perfect past in een moderne badkamer. Kies je voor de Altea serie, dan ga je voor een design waskom: een echte aanrader voor een luxe uitstraling in je badkamer! Door de vele mogelijkheden in design, grootte en kleur is er voor iedere badkamer een gewenste wastafel of opbouwkom te vinden. Voor welke kies jij?

Bekijk de producten

Ben je benieuwd geworden naar de producten van Bathco of wil je meer inspiratie opdoen? Bekijk dan de producten van Batcho in de webshop van Sanidirect. Heb je gevonden wat je zocht? Bestel de producten dan in de webshop of kom langs in een van onze winkels.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht