Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Wand wastafelkranen worden door het minimalistische design steeds populairder in de moderne badkamer. Een deel van de kraan wordt hierbij namelijk ingebouwd in de wand, wat een strak effect geeft. Met de klassieke designs uit de collectie van Sanidirect passen deze kranen ook goed in een meer traditionele badkamer. Laat je verrassen door het ruime assortiment wand wastafelkranen.
Lees meer

Wanneer kies je voor een wand wastafelkraan?

Welke kraan in jouw badkamer past, is natuurlijk een kwestie van smaak. Wand wastafelkranen geven een strak effect aan je badkamer. Wanneer je houdt van een nette afwerking is dit type kraan dus zeker iets voor jou. Daarnaast zijn er verschillende wastafels waarbij een kraan op de rand van de wastafel geen optie is. Dit is vaak het geval bij een opzetwastafel, omdat hier geen plaats is voor kraangaten in de rand van de wastafel. Een wand wastafelkraan is dan een goede optie.

Bediening van de kraan

Voor de bediening van een wand wastafelkraan heb je drie keuzes:

  • Eén greep. Bij wand wastafelkranen met één greep bedien je zowel het watervolume als de temperatuur met één greep. Deze kranen zijn in veel gevallen voorzien van een greep met een comfortabele lengte. Hierdoor is de kraan ook makkelijk te bedienen met gladde handen.
  • Twee grepen. Door middel van twee grepen stel je het watervolume en de temperatuur afzonderlijk van elkaar in. Het is maar net wat jij prettig vindt.
  • Infrarood. Ga je voor modern? Bekijk dan eens de de wand wastafelkranen die je bedient door middel van infrarood. Deze zijn greeploos en daardoor extra strak qua design.

Het assortiment

In het assortiment wand wastafelkranen van Sanidirect vind je veel verschillende modellen en heb je keus uit meerdere merken. Het merk Van Heck heeft vooral klassieke kranen, terwijl de kranen van Dornbracht juist opvallen door de moderne designs. Op zoek naar een wand wastafelkraan die qua design hier precies tussen in zit? Kijk dan eens bij de modellen van Grohe. Bovendien profiteer je direct van de scherpste prijs wanneer je bestelt in onze webshop.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!