Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Badkamervoordeel bij Sanidirect!

Een stopkraan is een afsluitende kraan in de watertoevoer die dient om de waterdoorlaat van de leiding af te kunnen sluiten. Tijdens het uitvoeren van werkzaamheden aan de leidingen kan de watertoevoer worden stilgelegd dankzij de stopkraan. Ondanks dat dit onderdeel vooral een functionele toepassing heeft, is een mooie afwerking ook belangrijk. Bekijk hier de verschillende stopkranen uit het assortiment van Sanidirect.
Lees meer

Wat is een stopkraan?

Met een stopkraan kun je de watertoevoer van een leiding tijdelijk afsluiten. Dit is wel zo handig als je bijvoorbeeld (herstel)werkzaamheden moet uitvoeren. Tijdens de werkzaamheden sluit je door middel van de stopkraan de toevoer van een deel van het leidingennet af. Het water afsluiten voor het hele huis of gebouw is niet nodig, doordat de hoofdkraan niet wordt afgesloten. De stopkraan is dus een praktisch onderdeel, wat bij het verrichten van werkzaamheden bij bijvoorbeeld lekkage of een gesprongen waterleiding goed van pas komt.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij Sanidirect heb je de keuze uit een ruim assortiment stopkranen. Naast het standaardmodel stopkraan, kun je bij Sanidirect ook kiezen voor een hoekstopkraan. Dankzij de haakse vorm van deze kraan kan de leiding in een hoek worden aangesloten. Afhankelijk van de indeling van de badkamer en leidingen kan dit type stopkraan erg handig zijn. Met een uitgebreide collectie met veel verschillende designs vind je bovendien altijd een model dat bij de inrichting van jouw badkamer past. Je hebt de keuze uit verschillende vormen draaiknoppen, zoals rond, vierkant of juist met een hendel. Dankzij de ruime keuze uit verschillende modellen zorg je ervoor dat de stopkraan niet alleen een functioneel item is, maar ook een nette afwerking heeft en zo één wordt met het design van de badkamer.

Bekijk de stopkranen van Sanidirect

In de webshop van Sanidirect kun je alle stopkranen bekijken en je laten inspireren door de mogelijkheden. Heb je een stopkraan gevonden die helemaal bij jouw douche past? Bestel deze dan gemakkelijk en snel in de webshop van Sanidirect. Bij Sanidirect profiteer je bovendien altijd direct van de laagste prijs.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!