Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Kraan onderdelen zorgen ervoor dat je kraan goed blijft werken. Zowel voor producten van de webshop van Sanidirect als voor andere producten biedt Sanidirect verschillende kraan onderdelen. Denk hierbij aan onder andere temperatuurgrepen, verlengsets, rozetten, keramische bovendelen en muurhouders. Met deze onderdelen weet je zeker dat je je kraan op een juiste wijze kunt installeren. Bekijk in ons assortiment alle producten en ontdek of het kraan onderdeel waar jij naar op zoek bent erbij zit.
Lees meer

Welk kraan onderdeel?

Kranen komen bijna in alle ruimtes van het huis voor en worden vaak gebruikt. Het kan dan voorkomen dat op een gegeven moment een onderdeel slijt, maar de ombouw van de kraan nog wel mooi is. Bij Sanidirect kun je dan alleen het kraan onderdeel aanschaffen in plaats van een geheel nieuwe kraan. Misschien vraag je je dan af welk onderdeel je nodig hebt en of deze past. Kraan onderdelen kunnen verschillende afmetingen hebben. Daarom is het altijd handig om te bekijken of het onderdeel aansluit bij het merk of dat het de juiste afmetingen heeft. Ook hebben sommige onderdelen, zoals rozetten, andere kleuren om ervoor te zorgen dat je het onderdeel kunt kiezen dat aansluit bij de kleur van je kraan. Zo blijft je kraan een mooi geheel.

Toepassing van een kraan onderdeel

Kraan onderdelen kunnen verschillende toepassingen hebben. Zo kan een onderdeel ervoor zorgen dat je kraan netjes afgewerkt wordt, terwijl andere onderdelen een functionele toepassing hebben. Bij dit laatste zijn het vaak onderdelen die in de kraan verwerkt zijn en die je van buitenaf vaak niet ziet, maar dit zijn vaak juist wel de onderdelen die slijten door het gebruik. Je kunt hierbij denken aan temperatuurregeleenheden, verlengstukken, kraanslangen, keramische bovendelen en kardoezen. Om je kraan netjes af te werken kun je bijvoorbeeld rozetten gebruiken of een temperatuur- en dimmergreep voor je kraan. Zo weet je zeker dat je kraan een mooie uitstraling heeft en naar behoren werkt.

Bekijk de kraan onderdelen in onze webshop

Wil jij je kraan netjes afwerken of ben je op zoek naar een onderdeel om je kraan weer naar behoren te laten werken? Bekijk dan alle kraan onderdelen in het assortiment van Sanidirect. Dankzij de handige zoekfilters kun je gemakkelijk door de zoekresultaten navigeren en vind je de producten waar jij naar op zoek bent. Bij Sanidirect profiteer je direct van de scherpste prijs en kun je zelf een gewenste bezorgdatum kiezen.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!