Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Badkamervoordeel bij Sanidirect!

Een kraan koppeling dient als tussenstuk tussen de kraan en de leiding. Doordat deze vaak niet over dezelfde aansluiting beschikken, is een kraan koppeling nodig. In het uitgebreide assortiment van Sanidirect vind je altijd de kraan koppeling die bij jouw kraan past. Bekijk de producten hier.
Lees meer

Wat is een kraan koppeling?

Door middel van een kraan koppeling verbind je de kraan en de leiding met elkaar. Doordat de kraan en de leiding niet direct op elkaar kunnen worden aangesloten door verschil in formaat en aansluiting, is een kraan koppeling een essentieel verbindstuk. Bij Sanidirect kies je uit een breed assortiment kraan koppelingen. Door de grote diversiteit aan modellen ben je ervan verzekerd dat er altijd een passend model voor jouw badkamer te vinden is. Afhankelijk van de binnendraad aansluiting van de kraan kies je het model waarmee je jouw kraan gemakkelijk aansluit op de waterleiding.

Monteer zelf jouw kraan koppeling

Niet alleen voor de echte doe-het-zelver is het mogelijk om de kraan koppeling zelf te monteren. De montage kan door iedereen worden gedaan. Het is wel belangrijk om rekening te houden met een aantal punten, die we hier voor je op een rijtje hebben gezet:
• Draai de hoofdkraan dicht
Voordat je begint met het aansluiten van de kraan koppeling is het belangrijk om de hoofdkraan dicht te draaien, zodat de waterstroom geen kans krijgt om voor problemen te zorgen.
• Zorg ervoor dat je de juiste kraan koppeling in huis hebt
Controleer vooraf of je de juiste afmeting hebt gekocht, zodat je er niet tijdens de montage achter komt dat de koppeling toch niet past. Hiermee voorkom je een hoop extra montagewerk.
• Draai de koppeling goed vast
Om er zeker van te zijn dat het water naar de kraan stroomt en niet naar buiten, dien je de koppeling goed en stevig vast te draaien. Controleer of deze stevig vast zit voordat je hoofdkraan weer opendraait.

Bekijk alle kraan koppelingen hier

In de webshop van Sanidirect kun je alle kraan koppelingen bekijken en je laten inspireren door de mogelijkheden. Heb je een kraan koppeling gevonden die geschikt is voor jouw badkamer? Bestel deze dan gemakkelijk en snel in de webshop van Sanidirect. Bij Sanidirect profiteer je bovendien altijd direct van de laagste prijs.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!