Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Badkamervoordeel bij Sanidirect!

Een omstelkraan biedt veel voordelen wanneer je een bad- douche combinatie in je badkamer hebt. Een omstelkraan zorgt er namelijk voor dat je met dezelfde watertoevoer een bad kan nemen of onder een douchestraal kan staan. Je hoeft enkel een hendel of draaiknop te gebruiken om de kraanfunctie om te schakelen naar de douchefunctie. Zo kun je na een heerlijk bad jezelf nog even helemaal afspoelen. Ideaal toch?
Lees meer

Waarom kiezen voor een omstelkraan?

Vind je het fijn om af en toe heerlijk te ontspannen in bad? Maar neem je ’s ochtends liever snel een douche voordat je gaat werken? Het is dan fijn om zowel een bad als douche te hebben. Toch bieden veel badkamers daar de ruimte niet voor. Een bad- douchecombinatie waarin je zowel kan douchen als badderen biedt uitkomst. Een omstelkraan mag dan eigenlijk niet ontbreken. Met een omstelkraan kun je namelijk heel gemakkelijk en snel wisselen tussen de kraan- en douchefunctie. Je hoeft hiervoor alleen maar de knop of hendel te gebruiken. Bovendien ziet een omstelkraan er prachtig uit!

Switchen tussen hoofd- en handdouche

Heb jij in je douche zowel een hoofd als handdouche? Ook dan kan een omstelkraan erg handig zijn wanneer je wilt wisselen tussen de stralen. Zo geniet je het ene moment van een heerlijke, zachte regendouche terwijl je het andere moment je haar kan uitspoelen met de krachtige straal uit de handdouche.

Uitgebreid assortiment

Sanidirect heeft een zeer breed assortiment omstelkranen waarmee je elke badkamer een strak uiterlijk kan geven. Je hebt daarbij keuze uit diverse kleuren, zoals chroom, roestvrijstaal en platina. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende bedieningselementen, zoals een luxe afgewerkte hendel of chique draaiknop. Wat vind jij het mooist?

Bekijk de producten in onze webshop

Ben jij nog op zoek naar een mooie omstelkraan? Bekijk dan het gehele assortiment in onze webshop en vind direct wat je zoekt.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!