Inbouwdelen

Een inbouwdeel is onmisbaar wanneer je een inbouwkraan hebt aangeschaft. Een inbouwdeel is namelijk het onderdeel dat in de muur wordt ingebouwd zodat de kraan goed werkt. Hoewel het inbouwdeel dus onzichtbaar is, is het van belang dat je een exemplaar kiest die bij de betreffende kraan past. Dankzij het grote keuzeaanbod in onze webshop, slaag je gegarandeerd bij Sanidirect. Bekijk hier het volledige assortiment en vind waarnaar je op zoek bent!

21 producten

Pagina

21 producten

Pagina

Verschillende soorten inbouwdelen

Of je nu op zoek bent naar een inbouwdeel voor je tegelrandkraan, douchethermostaat of wand wastafelkraan, je vindt het gegarandeerd bij Sanidirect. Het uitgebreide assortiment bestaat namelijk uit verschillende modellen van diverse merken zoals Ben, Grohe en Axor. Welk model je kiest, is onder andere afhankelijk van het aantal gaten. Wanneer je bijvoorbeeld een tweegats mengkraan wilt, zul je ook een tweegats inbouwdeel moeten aanschaffen.

Waarom kiezen voor een inbouwkraan?

Een inbouwkraan wordt via een inbouwdeel in de muur gebouwd. Hierdoor is een deel van de kraan onzichtbaar geworden, zodat de betreffende ruimte strakker en moderner oogt. Dit is dan ook de voornaamste reden waarom je voor een inbouwkraan kiest. Het kan ook voorkomen dat een inbouwkraan beter past doordat deze vaak minder ruimte in beslag neemt dan een opbouwkraan.

Maak je inbouwkraan compleet

Een inbouwdeel is niet compleet zonder een mooi en passend afbouwdeel. Een afbouwdeel is het deel van de kraan dat wel zichtbaar is en daarom is het van belang dat je voor een design kiest dat past bij de rest van de badkamer. Bij Sanidirect ben je ook hiervoor aan het juiste adres.

Bekijk de producten

In onze webshop vind je al onze inbouwdelen. Bekijk deze thuis op je gemak totdat je het geschikte model gevonden hebt. Bij Sanidirect vind je direct wat je zoekt én profiteer je direct van de scherpste prijs.