Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Een wandhouder plaats je aan de wand van je douche en kan je gebruiken om jouw handdouche in te bevestigen. De wandhouder doet het werk nu voor je, omdat je namelijk niet zelf de handdouche hoeft vast te houden. Je kunt zo heerlijk en optimaal genieten van het douchen. Sanidirect heeft een groot assortiment aan wandhouders, zodat er bij iedere badkamerstijl een wandhouder past. Bekijk de verschillende soorten om te ontdekken welke wandhouder past bij jouw badkamerinterieur.
Lees meer

Wanhouders van Sanidirect

Niet iedere badkamerstijl is hetzelfde en daarom heeft Sanidirect een ruim aanbod wandhouders waaruit je kunt kiezen. Zo kan je kiezen uit chroom of bijvoorbeeld RVS voor een luxere uitstraling. Zelfs een wandhouder met een ‘Moon White’ kleur behoort tot een van de opties. De vormen zijn daarnaast ook divers van rond tot vierkant en van robuust tot fijn. Naast verschillende materialen en vormen kan je kiezen voor topmerken wandhouders van bijvoorbeeld: Ben, Hansgrohe of Axor. Is het aanbod te veel en vind je het moeilijk om een keuze te maken? Gebruik dan het keuzevenster aan de linkerkant om wat opties aan of uit te zetten. Zo krijg je een mooi overzicht van welke soorten er mogelijk zijn binnen een bepaalde categorie.

Wandhouder die past bij jouw doucheset

Bij het aanschaffen van jouw wandhouder is het goed om te bekijken of de moer van de doucheslang past op de wandhouder. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om eerst je wandhouder aan te schaffen en aan de hand daarvan je doucheslang uit te zoeken. Zorg er in ieder geval voor dat deze twee op elkaar aansluiten. Het is natuurlijk zonde als je een hele mooie wandhouder hebt gekocht en de moer van je doucheslang hier niet op aansluit.

Bekijk de producten

Op zoek naar een wandhouder waar je je handdouche op kan bevestigen? Bekijk dan nu ons complete assortiment. Bij Sanidirect profiteer je direct van de scherpste prijs en daarnaast is een aanbetaling voor de levering niet nodig.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!