Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Glijstangen zorgen ervoor dat de luxe doucheset die je hebt uitgekozen, past bij de lengte van je lichaam. Zo maak je het douchen nog comfortabeler, doordat je de hoogte van je douchekop kan afstellen op de lengte van je lichaam. In ons assortiment kan je kiezen uit verschillende modellen van modern tot klassiek. Bekijk hieronder welk model jij mooi vindt en aansluit bij jouw mooie douchekop om de doucheset helemaal compleet te maken.
Lees meer

Je douchekop in hoogte verstellen

Met een glijstang kun je de douchekop in hoogte verstellen. Dit is vooral ideaal wanneer mensen van verschillende lengtes van dezelfde douche gebruik maken. Zo kan iedereen genieten van dezelfde douche en maakt het niet uit welke lichaamslengte iemand heeft. Om de juiste glijstang te vinden kun je rekening houden met de volgende aspecten:

  • Lengte
    Hoe langer de glijstang, hoe meer bewegingsruimte de douchekop heeft. Als je nog kleine kinderen hebt, dan is het erg handig om voor een wat langere glijstang te kiezen.
  • Zeepschaal
    Wil je graag een zeepschaal monteren op je glijstang. Hou dan rekening met de opening van de zeepschaal. De vormen van een glijstang verschillen en kunnen ook vierkant zijn. De opening van een zeepschaal is vaak rond en deze passen natuurlijk niet op een glijstang met een vierkante vorm.

Verschillende soorten

Bij Sanidirect heb je keuze uit veel verschillende soorten. Van modern tot klassiek en van rond tot vierkant. Daarnaast heb je glijstangen van chroom, maar ook van kunststof of messing bijvoorbeeld. Wil je een goedkopere soort? Kies dan bijvoorbeeld voor een kunststof glijstang. Met chroom soorten creëer je een meer luxe uitstraling. Sanidirect beschikt over verschillende soorten en opties om te zorgen dat je een glijstang kan kiezen die aansluit bij jouw wensen en eisen

Handdouches

Op een glijstang bevestig je een douchehouder waar je de handdouche in klemt. De douchehouder waarin de handdouche bevestigd wordt, verschilt per glijstang. Sommige hebben een kleine simpele houder, maar ook luxe zelfvergrendelende of verstelbare douchehouders behoren tot de mogelijkheden. Een douchehouder kan je ook los aanschaffen als je liever een andere soort uitvoering wil, dan die bij de glijstang geleverd wordt.

Bekijk de producten

Ben je op zoek naar een glijstang om de hoogte van je handdouche te kunnen verstellen? Bekijk dan nu ons complete assortiment. Bij Sanidirect profiteer je direct van de scherpste prijs en daarnaast is een aanbetaling voor de levering niet nodig.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!