Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Een regendouche heeft een extra grote douchekop die een warme douche nog plezieriger maakt. Het grote oppervlak van de douchekop zorgt voor een brede douchestraal, waardoor je wordt overspoeld door een waterval van warm water. Als je de regendouche eenmaal gebruikt hebt, wil je nooit meer terug! Wil jij meer weten over dit type douche? Lees dan snel verder.
Lees meer

Regendouchesets

De brede douchekop van een regendouche zorgt voor ultiem doucheplezier. Door de brede douchestraal wil je nooit meer onder die heerlijke, warme douche vandaan komen. Daarnaast spoel je jezelf eenvoudig en snel schoon onder de douche. Door de brede douchestraal wordt geen enkel stukje van je lichaam overgeslagen.

De mogelijkheden

De regendouchesets van Sanidirect zijn voorzien van enkele extra mogelijkheden, zoals een instelbare sproeistraal, omstelrichting of een waterspaarstand. . Zo kun je kiezen voor een doucheset die geheel aan jouw wensen voldoet. Sanidirect biedt verschillende formaten regendouches aan. Er is keuze genoeg!

Waar moet ik rekening mee houden?

Voordat je een regendouche aanschaft is het belangrijk om een aantal dingen te weten. Allereerst moet een regendouche minimaal op 210 cm hoogte hangen. Zo komt de brede waterstraal het beste tot zijn recht en heb je geen last van de brede douchekop. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de extra hoeveelheid douchewater die wordt gebruikt. Het is daarom handig om een goede douchegoot te hebben, zodat het water makkelijk weg kan stromen. Tot slot wordt aangeraden om een stevige douchewand van formaat aan te schaffen, zodat het douchewater binnen de douche blijft en de badkamervloer droogt blijft.

Bekijk de regendouchesets van Sanidirect

Wil jij zo’n prachtige en comfortabele regendoucheset toevoegen aan jouw douche? Bekijk dan de verschillende mogelijkheden in de webshop van Sanidirect, waar je kunt kiezen uit een ruim assortiment. Daarnaast profiteer je bij Sanidirect altijd van de laagste prijs én van onze gratis bezorgservice. De regendoucheset wordt bij je thuisbezorgd op een door jou uitgekozen moment.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!