Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Badkamervoordeel bij Sanidirect!

Op zoek naar een mooie opbouw douchekraan? Dan ben je bij Sanidirect aan het goede adres! Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment opbouw douchekranen. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende designs met extra functies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een koele behuizing waardoor de kraan niet heter kan worden dan de ingestelde watertemperatuur. Of een extra beschermingslaag waardoor kalk zich minder snel kan hechten en de kraan langer blijft glanzen. Alles is mogelijk!
Lees meer

Wat kenmerkt een opbouw douchekraan?

Een opbouw douchekraan wordt, zoals de naam al doet vermoeden, gemonteerd op de muur. De hele kraan is dus nog zichtbaar, wat niet het geval is bij een inbouw douchekraan. Een opbouw douchekraan is bovendien veel gemakkelijker te monteren dan een inbouw douchekraan. Omdat de kraan nog zichtbaar is, is het belangrijk dat je voor een design kiest dat past bij de rest van je badkamer. De designs lopen uiteen van strakke en moderne kranen tot klassieke, nostalgische kranen en daarom is er voor iedere badkamerstijl wel een geschikt model te vinden.

Waar moet de kraan aan voldoen?

Naast de designs, verschillen opbouw douchekranen ook van elkaar als het gaat om bepaalde functies. Deze hebben wij op een rij gezet:
- Thermostatisch. Wanneer je kiest voor een thermostatische opbouw douchekraan, zal deze automatisch heet en koud water mengen totdat het water de door jou ingestelde temperatuur heeft. Deze blijft constant, ook wanneer de watertoevoer verandert.
- Koele behuizing. Sommige douchekranen hebben een koele behuizing. Deze functie zorgt ervoor dat de kraan niet heter kan worden dan de ingestelde watertemperatuur. Wel zo veilig!
- Waterspaarstand. Wanneer je veel waarde hecht aan het milieu, is het slim om te kiezen voor een opbouw douchekraan die is voorzien van een waterspaarstand. Hierdoor kun je eenvoudig water besparen zodat je verantwoord doucht.
- Beschermingslaag. Sommige douchekranen hebben een extra beschermingslaag waardoor deze langer blijven glanzen.

Bekijk de producten

Bekijk in onze webshop alle mogelijkheden en kies een opbouw douchekraan die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!