Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Kiezen voor een inbouw badkraan is dé manier om je bad een ruimtelijke en stijlvolle uitstraling te geven. Bij een inbouw badkraan wordt de thermostaat namelijk in de muur verwerkt. De draaiknoppen en de kraan zijn hierdoor de enige zichtbare elementen. Zo geniet je dus van een strakke en bovendien luxueuze look. Is een inbouw badkraan iets voor jou? Kies dan nu uit ons ruime assortiment de variant die aansluit bij jouw badkamer en je persoonlijke wensen.
Lees meer

Luxueuze look

Wanneer je jouw bad van een inbouw badkraan voorziet, krijgt je gehele badkamer direct een stijlvolle en luxueuze uitstraling. Daarnaast bevordert dit type kraan het ruimtelijke aspect. Heb je een kleine badkamer en wil je dat de aandacht zo min mogelijk afgeleid wordt door kleine elementen? Dan kan een inbouw badkraan de oplossing zijn.

Inbouw badkraan en handdouche

Wanneer je van plan bent een inbouw badkraan te kopen, kun je voor een set kiezen waarbij deze gecombineerd wordt met een handdouche. Op deze manier kun je bijvoorbeeld gemakkelijk je haren uitspoelen wanneer je een bad neemt. Bovendien ben je er zo van verzekerd dat de kraan en handdouche qua stijl bij elkaar passen. Kortom, je bent meteen van alle gemakken voorzien!

Het assortiment van Sanidirect

Bij Sanidirect kun je terecht voor diverse inbouw badkranen van A-merken zoals Axor en Ben Sanitair.
Hierbij heb je de keuze uit een enkele kraan of een kraan in combinatie met een handdouche. Daarnaast zijn er nog verschillende mogelijkheden wat betreft de stijl van je inbouw badkraan. Geef je de voorkeur aan een strak en vierkant design of een draaiknop met een ronde vormgeving? Ook de kruisgreep behoort tot de mogelijkheden. Deze leent zich uitstekend voor de klassieke badkamerstijl.
Dankzij ons ruime assortiment vind je gegarandeerd een inbouw badkraan die past bij zowel de stijl van je badkamer als je persoonlijke wensen.

Bekijk de producten in onze webshop

Wil jij jouw badkamer een stijlvolle en luxueuze geven? Overweeg dan eens om je bad van een inbouw badkraan te voorzien. Bekijk nu ons assortiment en profiteer direct van de scherpste prijs. Daarnaast is een aanbetaling voor de levering niet nodig.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!