Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Trustpilot reviews
Schrijf een review

Beoordelen

Wij weten bij Sanidirect dat het kopen van online producten lastig kan zijn. Je hebt de producten immers niet in je handen wanneer je het koopt. Het is daarom belangrijk dat u met een goed en gerust gevoel de producten online kunt bestellen.

Graag delen wij onze ervaring van onze klanten met u. Zo kunt u met een goed gevoel uw product(en) naar wens bestellen bij onze webwinkel.

Uiteraard staat onze klantenservice altijd voor u klaar!


Verzonden op woensdag 18-04-2018 Joop
goede afhandeling en klantvriendelijk

goede afhandeling en klantvriendelijk


Verzonden op zondag 15-04-2018 Middeldorp
Top service!

Top service!
Wat zijn wij ontzettend goed geholpen bij Sanidirect! Er werd alle tijd voor ons genomen en we werden super goed geadviseerd.

Sanidirect

Beste Heer / mevrouw Middeldorp,

Dank u voor deze top review! Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent.
Ik wil u alvast veel plezier wensen met het aangekochte sanitair.

Met vriendelijke groet,

Inge van Gelder - Webcare Sanidirect


Verzonden op zaterdag 14-04-2018 José van Aalten
Een nieuwe badkamer van Sanidirect: ervaring na 9 maanden

Medio juli 2017 zijn door Sanidirect Kaatsheuvel een de onderdelen voor een nieuwe badkamer geleverd. Wij, 70+, gingen voor gebruiksgemak en veiligheid en dus voor een totaal nieuwe badkamer. De levering en installatie ging met de nodige fricties en tegenslagen. Zoals:
- De regendoucheset was betaald maar niet met de levering meegekomen. Tegen betaling van 250,-- werd alsnog een kraan geleverd (afgehaald bij Sanidirect Kaatsheuvel).
- De glazen douchedeur paste niet. Deze is gelukkig teruggenomen door Sanidirect, maar tegen lagere vergoeding dan aankoopprijs.

De installatiemonteur adviseerde om een ontkalker in ons waterleidingsysteem te plaatsen. Zo gezegd, zo gedaan. We zijn er tevreden over maar zijn inmiddels weten inmiddels ook waarom dit advies: Zonder ontkalkt water ziet de regendoucheset er vreselijk uit. Hoogglans chroom verandert in vlekkerig mat chroom. Ik maak DAGELIJKS de regendoucheset schoon. Na iedere douchebeurt wordt de douche gedroogd. En ondanks dat zie je meteen aan de kranen als de ontkalker vervangen moet worden. Ik heb nog nooit zoveel werk gehad aan het kalkvrij en schoon houden van kranen als nu, met de nieuwe badkamer van 9 maanden oud! En wij gingen voor gebruiksgemak!!!
Dan de wastafel: Ziet er mooi uit, maar loopt niet af. Iedere dag moet ik de wastafel naspoelen en droogmaken. En ook deze kraan sta ik iedere dag droog te poetsen omdat ie anders mat en vlekkerig is.
Dit soort werk had ik met de oude badkamer niet. Daar waren de kranen kennelijk van een betere chroomsoort en kwaliteit, want die werden niet mat en vlekkerig en hoefden niet dagelijks droog gepoetst te worden.
En tenslotte hebben we nog een nieuwe toilet. Jawel, een rimless toilet, eentje zonder rand. Met een softtone W.C.bril, prachtig! Alleen niet om te gebruiken. Iedere w.c. gang gaat gepaard met natte billen en een natte onderkant van de w.c. bril. Die moet ik dus ook na iedere w.c. gang schoonmaken. Gelukkig hebben we nog een toilet beneden en die gebruiken we. En voor de nachtelijke sanitaire noden zit er niks anders op dan na afloop billen en w.c. bril droog maken, of op de stenen pot te gaan zitten. En dan op een uitgekiende manier waarin op billen enigszins droog blijven. Wat een gebruiksgemak!!! En dan heb ik het nog niet over de waterverspilling, want een grote boodschap wegspoelen vraagt meerdere keren doortrekken!

Er is ook goed nieuws: De badkamerdeur is prachtig. Het chroom van die deur, de scharnieren en de handgrepen blijven mooi glanzen. Zonder droogpoetsen! Geen gevlek of mat, maar gewoon mooi glanzend. Maar ja..... die deur komt van Glashandel van Spaendonk en niet van Sanidirect.

Al met al valt er weinig te genieten van onze 9 maanden oude badkamer. Het is een bewerkelijke ruimte, die dagelijks veel onderhoud (kranen en wastafel) en bijzondere gebruiksaanwijzing (toilet) vergt. En dus totaal geen gebruiksgemak, waarvoor we tot een nieuwe badkamer hadden besloten.
Advies: ga voor een nieuwe badkamer niet naar Sanidirect. De kwaliteit van de onderdelen valt ons enorm tegen. En we zijn nu aan het overwegen om een nieuwe regendoucheset en toilet aan te schaffen zodat er we die eindelijk onbekommerd en zonder dagelijkse intensieve droogpoets- en schoonmaaksessies kunnen gaan gebruiken. Al met al krijgen we dan hopelijk een badkamer om van te genieten, maar wel een hele dure. Met een kraan waarvoor dan inmiddels 3 keer is betaald.


Verzonden op vrijdag 13-04-2018 G Bruining
Wij waren al een tijd op zoek naar een…

Wij waren al een tijd op zoek naar een nieuwe badkamer maar vaak kwam je in een winkel en dan kwam er een snelle verkoper op je af die eigenlijk onze badkamer wel ging inrichten.
We werden bij Sanidirect echt geweldig geholpen Ilse onze verkoopster had alle tijd en dacht mee, ze maakte gelijk een tekening en liet verschillende varianten zien.
Wij zijn erg tevreden en bevelen Sanidirect uit leeuwarden van harte aan bij iedereen.

Sanidirect

Beste Heer / mevrouw Bruining,

Wat leuk om te horen dat u zo tevreden over ons bent. Dit is waar Sanidirect voor staat.
Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe badkamer.

Met vriendelijke groet,

Inge van Gelder - Webcare Sanidirect


Verzonden op woensdag 11-04-2018 Storm
erg goed geholpen

We hebben de badkamer nog niet gekregen ivm op afroep afspraak maar we zijn heel goed geholpen door de dame van Sanidirect.

Sanidirect

Beste heer / mevrouw Storm,

Dank u wel voor het plaatsen van deze review. Mijn collega zal uw compliment zeker waarderen.

Met vriendelijke groet,

Thea de Jong - Webcare Sanidirect


Verzonden op dinsdag 10-04-2018 Van Dijk
Goed geholpen door Martijn in Duiven

Martijn (Sanidirect Duiven) heeft ons prima geholpen. Hij heeft goed meegedacht over de indeling en het zoeken van tegels voor de badkamer. Later, toen tijdens de installatie enkele dingen gaandeweg aangepast moesten worden, zocht hij actief mee naar oplossingen.

Sanidirect

Geachte Heer / mevrouw van Dijk,

Goed om te horen dat zo tevreden over ons bent. Dit is ook zeker onze intentie geweest.
Dank u wel voor de mooie woorden. Veel plezier met uw aankoop!

Met vriendelijke groet,

Inge van Gelder - Webcare Sanidirect


Verzonden op maandag 9-04-2018 tamara
vriendelijk personeel en goed geholpen

vriendelijk personeel en goed geholpen

Sanidirect

Beste Tamara,

Dank u wel voor de complimenten!

Met vriendelijke groet,

Thea de Jong - Webcare Sanidirect


Verzonden op maandag 9-04-2018 de Bruijn
Uitgebreide keus aan sanitair. Deskundig en behulpzaam personeel.

Uitgebreide showroom. Deskundig personeel. Snel en adequaat geholpen.

Sanidirect

Beste Heer / mevrouw de Bruijn,

Bedankt voor deze positieve 5 sterren review.
Veel plezier met uw badkamer.

Met vriendelijke groet,
Inge van Gelder - Webcare Sanidirect


Verzonden op maandag 9-04-2018 Ellen Bender
Prima service en advies

Vorige week zijn we zeer goed geholpen door Wesley van Sanidirect. Duidelijk en goed advies, goed meedenken met wensen maar ook scherp op uitvoerbaarheid van de wensen binnen de ruimte!!! Met als eindresultaat een betaalbare en mooie badkamer
Bedankt voor de hulp.

Sanidirect

Beste Ellen,

Dank u wel voor deze mooie 5 - sterren review! Hier worden wij heel blij van. Ik zal uw complimenten zeker doorgeven aan mijn collega Wesley.

Met vriendelijke groet,

Thea de Jong - Webcare Sanidirect


Verzonden op zondag 8-04-2018 Postma Sietske en Nico
Aanrader

Ilse heeft ons zeer vakkundig geholpen en een aantal zeer nuttige tips en inzichten gegeven. Verder reageert ze correct op zaken die anders moesten, dus wat ons betreft zeker een aanrader

Sanidirect

Beste Sietske en Nico,

Dank u wel voor het plaatsen van deze beoordeling. Ik zal de complimenten zeker doorgeven aan Ilse.

Met vriendelijke groet,

Thea de Jong - Webcare Sanidirect

886 items
10 20 50
Vorige