HMK R163 Cementsluier verwijderaar

123000031013
2 reviews

Heb je net je badkamer verbouwd of toilet en zijn er nog sporen van cementsluier? Los dit dan op met de HMK R163 cementsluier verwijderaar.

 22,-  13,- Incl. BTW  9,- Korting
Niet meer beschikbaar
 • 3 jaar CBW garantie
 • Kies zelf de bezorgdatum
 • Gratis thuis bezorgd vanaf €50,-
 • Betalen bij levering
 • Vanaf 09:00u bereikbaar voor advies op 0416 675 671
 • Klanten geven Sanidirect een /10
5 2 5 1

Omschrijving

HMK R163 Cementsluier verwijderaarWanneer je je badkamer of toilet verbouwd hebt, dan kan het voorkomen dat er nog sporen zijn van cementsluier. Wanneer je dit mooi wilt wegwerken, dan kun je dit oplossen met de HMK R163 cementsluier …

HMK R163 Cementsluier verwijderaar

Wanneer je je badkamer of toilet verbouwd hebt, dan kan het voorkomen dat er nog sporen zijn van cementsluier. Wanneer je dit mooi wilt wegwerken, dan kun je dit oplossen met de HMK R163 cementsluier verwijderaar. Als je het middel wilt gebruiken maak dan eerst het oppervlak dat je wilt behandelen goed nat. Afhankelijk van de vervuiling verdun je de HMK R163 met water (1:5 tot 1:20). Laat dit kort inwerken en boen het eventueel met een borstel op. Na gebruik het goed naspoelen met water. Wanneer de cementsluier nog niet verwijderd is, kun je de behandeling herhalen.

Pas op:bij verschillende oppervlakken kan het middel bijtend werken. Bijvoorbeeld niet gebruiken bij zuurgevoelige materialen als marmer, travertin en andere kalkhoudende oppervlakken. Ook voorzichtig zijn met dampvorming op en aan metalen, blanke metalen en andere zuurgevoelige metalen. Bij twijfel altijd eerst op een onopvallende plaats uitproberen.
Opmerkingen:ventileer de ruimte goed waar je dit middel gebruikt hebt. Het middel is irriterend voor de ogen, neus en de ademhalingswegen en kan giftige gassen vormen als het in contact komt met zuren. Net zoals alle andere schoonmaakmiddelen dient ook dit middel buiten het bereik van kinderen te worden gehouden. Mocht het middel in aanraking komen met de huid, dan direct met water afspoelen. Wanneer het in aanraking is gekomen met je ogen, dan ook direct goed spoelen met water en een arts raadplegen.

Maak je badkamer helemaal vrij van cementsluier met de HMK R163. Bestel dit middel eenvoudig en direct in de webshop van Sanidirect en profiteer daarnaast direct van de scherpste prijs.

Belangrijkste kenmerken:

 • 1L inhoud
 • Verwijdert cementsluier

Voordelen:

 • Je badkamer of toilet wordt weer helemaal vrij van cementsluier dankzij de HMK R163.
 • De HMK R163 werkt snel en makkelijk.
 • Doordat je het middel verdunt met water kun je lang van het product profiteren.

Eigenschappen

Basis eigenschappen
Artikelnummer 123000031013
Merk HMK
EAN 4029981011054
Eigenschappen
Inhoud 1 L
Design
Kleur Overig

Klantbeoordelingen
2 reviews

Schrijf een review over: HMK R163 Cementsluier verwijderaar
Uw waardering