Grohe Rainshower SmartControl Douchemengkraan Chroom

26443000
0 reviews

GROHE Rainshower SmartControl 360 DUO Combi - luxueus douchesysteem met intuïtieve bediening en GROHE TrioMassage straal

 1.811,- Incl. BTW  776,- Korting
Binnen 4-6 weken gratis bezorgd
  • 3 jaar CBW garantie
  • Kies zelf de bezorgdatum
  • Gratis thuis bezorgd vanaf €50,-
  • Betalen bij levering
  • Tot 17:00u bereikbaar voor advies op 0416 675 671
  • Klanten geven Sanidirect een /10

Omschrijving

GROHE Rainshower SmartControl 360 DUO Combi douchesysteem met thermostaatkraan. Chroom, milieuvriendelijk en gefabriceerd in Duitsland: 360mm hoofddouche met GROHE TrioMassage straal en een 115mm handdouche met twee straalsoorten.Ben je …

GROHE Rainshower SmartControl 360 DUO Combi douchesysteem met thermostaatkraan. Chroom, milieuvriendelijk en gefabriceerd in Duitsland: 360mm hoofddouche met GROHE TrioMassage straal en een 115mm handdouche met twee straalsoorten.

Ben je op zoek naar een geavanceerd douchesysteem dat maximaal comfort biedt en een stijlvol design? Zo wil je douchen: met de innovatieve SmartControl technologie kies en combineer je de hoofd- en handdouche, de stralen en pas je de waterstroom aan door op te knop te drukken èn de knop te draaien. Bij zowel de hoofd- als handdouche heb je de keuze uit twee stralen. Tegelijkertijd ontspannend en verkwikkend, de XXL hoofddouche met GROHE TrioMassage straal zal jouw douche-ervaring naar een hoger niveau tillen. De geïntegreerde GROHE TurboStat technologie houdt de temperatuur de hele tijd constant voor ultiem comfort en veiligheid. De GROHE SafeStop knop zorgt dat jouw gevoelige huid nooit verbrand en dankzij het GROHE CoolTouch systeem wordt de buitenkant van de thermostaatkraan nooit te heet om vast te pakken. De waterbesparende GROHE EcoJoy technologie draagt bij aan het milieu. Dit systeem is verwerkt in een geavanceerd design en bevat ook nog een aantal andere handige kenmerken. GROHE Rainshower SmartControl – technische perfectie, gefabriceerd in Duitsland. Dit douchesysteem moet geïnstalleerd worden in combinatie met de GROHE Rainshower 360 inbouwbox (26264001) en de GROHE Grohtherm SmartControl inbouwunit (26449000). * Voor de hoofddouche kun je de GROHE Rain O2 of PureRain instellen als tweede straal tijdens de eerste installatie (standaard fabrieksinstelling: GROHE PureRain).

Hoe weet ik zeker dat het product past?

De afstand van de muur naar het midden van de hoofddouche is 417-447 mm.

Wat zit er in de verpakking?

Rainshower SmartControl 360 DUO hoofddouche met 450 mm horizontale douchearm, SmartControl thermostaat, 115 mm handdouche Power & Soul, handdouche wandhouder, 1750 mm TwistFree doucheslang en Nederlandse handleiding

De voordelen

  • LUXE DOUCHEBELEVING EN INTUÏTIEVE BEDIENING: Het GROHE Rainshower SmartControl 360 DUO Combi douchesysteem is de perfecte combinatie van vorm en functie.
  • UNIEK ONTWERP: De GROHE Rainshower SmartControl douchesystemen hebben een elegant profiel en stijlvolle details en zien er perfect uit in iedere hedendaagse badkamer.
  • MODERNSTE TECHNOLOGIE: De SmartControl technologie zorgt voor een intuïtieve bediening, GROHE TurboStat zorgt voor een constante waterstroom met de perfecte temperatuur en met GROHE Ecojoy bespaar je water.
  • BEKROONDE KWALITEIT EN DESIGN: GROHE gebruikt Duitse precisietechniek om volledige badkameroplossingen te ontwikkelen, inclusief prachtige kranen, douche-accessoires en keramische producten!
  • GAAT GEGARANDEERD LANG MEE: Bij GROHE worden producten uitvoerig getest en hebben vijf jaar garantie.

Eigenschappen

Basis eigenschappen

Artikelnummer 26443000
Serie Rainshower Smartcontrol
Merk Grohe
Categorie Regendouches
EAN 4005176409875
Bathroom Info Block 0

Maten en gewicht

Diameter douchekop 36.00 cm
Afmeting 36x44,7x36 cm

Toebehoren

Met terugstroombeveiliging Nee
Met douchegarnituur Ja
Met omstelinrichting Ja

Eigenschappen

Max. tapcapaciteit (bij 300 kPa) 40 l/min
Uitvoering Afbouwdeel

Technisch

Volumestroomklasse D
Temperatuurbegrenzing Ja

Design

Commerciële kleurnaam Chroom
Vorm afbouwdeel Rond
Kleur Chroom

Specificaties

Aantal sproeistralen handdouche 2
Aantal sproeistralen hoofddouche 2
Thermostatisch Ja
Aantal grepen Viergreeps
Afsluitmechanisme Bovendeel keramisch

Klantbeoordelingen
0 reviews

Schrijf een review over: Grohe Rainshower SmartControl Douchemengkraan Chroom
Uw waardering

Vergeet deze producten niet

Grohe Rainshower Smartcontrol Douchesysteem 360 duo Chroom
Grohe Rainshower SmartControl Douchemengkraan Chroom
 1.811,- Incl. BTW  776,- Korting