Onze winkels zijn open, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten | lees meer

Gratis Grohe regendouche bij aankoop van een badkamer

Gratis Grohe regendouche bij aankoop van een badkamer

Bij Sanidirect ontvang je nu bij aankoop van een badkamer een gratis Grohe regendouche cadeau! De actie loopt van 20 januari t/m 2 februari 2020. Wist je dat je bij ons al een complete badkamer hebt voor €2.495,-? Bekijk hieronder het aanbod van onze badkamers of kom voor meer inspiratie een kijkje nemen in één van onze showrooms. Wil je graag wat uitgebreid advies? Maak dan direct een afspraak met één van onze adviseurs. Zo kunnen we uitgebreid de tijd voor je nemen om je te adviseren, een tekening te maken en je te helpen met het samenstellen van jouw droombadkamer.

Stel zelf je ideale badkamer samen

Bij Sanidirect heb je alle vrijheid om zelf jouw ideale badkamer samen te stellen. Dat betekent dat je keuze hebt uit alle meubels, tegels, douches en baden uit de showroom. Wil je liever een kant-en-klare badkamer die al helemaal ingericht is? Bekijk dan onze complete ruimtes in de showroom en laat je inspireren. Ben je nu al nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan alvast online eens een kijkje bij onze complete badkamers.

Een greep uit onze badkamers

Ontwerp je badkamer in 3D

Gebruik onze gratis online 3D tool en probeer verschillende samenstellingen en indelingen om te zien wat voor badkamer het beste past in jouw ruimte.

Start 3D tool

Lees hier de actievoorwaarden.

Gratis Grohe regendouche bij aankoop van een badkamer