Mijn passie. Mijn succes. Onze zaak.

Sanidirect, de snelstgroeiende sanitairwinkel van Nederland, zoekt ondernemers (in spé) met passie voor verkoop! Wil jij verantwoordelijk zijn voor je eigen succes? Wil je graag zelfstandig werken? En wil je bovendien genieten van ondersteuning van een professionele retailorganisatie zodat jij je volledig kan focussen op de klant en op je team? Dan is franchisen bij Sanidirect echt iets voor jou!

MIJN PASSIE

Hart hebben voor de zaak, en samen met je team de klus klaren. Zodat jouw klanten gelukkig de deur uitstappen. Kun jij dat realiseren? Bij Sanidirect geloven we in ambitieuze mensen met passie. En die helpen we graag bij het opzetten van een mooie winkel. Met onze franchiseformule werk jij aan je eigen doelen en ambities, met de zekerheid van 35 jaar ondersteuning door ons hoofdkantoor in Waalwijk. Want jouw succes is ook onze zaak!

MIJN SUCCES

Hoe bevalt het onze franchisenemers door heel Nederland? Wij vroegen ze naar het verhaal achter hun succesvolle Sanidirect-vestiging.

Franchiser Utrecht

IsmailSanidirect Utrecht

Ik word echt door Sanidirect ontzorgd. Zij regelen veel randzaken voor mij. Daarom kan ik mij richten op mijn passie: het helpen van klanten.
Franchiser Den Bosch

Jan-WillemSanidirect Den Bosch

Ik probeer veel uit in mijn winkel. Dat ondernemerschap bruist nu eenmaal in mij.
Franchiser Duiven

MartijnSanidirect Duiven

Ook als franchiser ben ik nog veel op de vloer aan het verkopen. Ik wil een voorbeeld zijn voor m’n team.

ONZE ZAAK

Voor wie?

Het franchiseconcept van Sanidirect is voor ambitieuze verkopers of bedrijfsleiders, die graag alles uit hun carrière willen halen. Jij wilt de focus leggen op verkoop, werving en selectie van personeel, de beste verkoopskills en een verzorgde showroom met mooie A-merken. Wij regelen de randzaken daaromheen, zoals de orderverwerking en logistiek. Zo kun jij je helemaal focussen op je succes.

Contact

Ja, ik heb interesse om franchisenemer te worden bij Sanidirect

Of bel Wim: 0416 67 56 71

Download de brochure

Wil jij meer weten over het franchisen bij Sanidirect? Download onze brochure voor meer informatie.