Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Badkamervoordeel bij Sanidirect!

Met zijwanden in je douche zorg je voor een droge badkamervloer. Heel erg fijn en ook handiger dan bijvoorbeeld een douchegordijn. In het assortiment van Sanidirect vind je verschillende soorten en maten. Ook de materialen en merken verschillen per zijwand. Bekijk ons aanbod om te zien of een model past bij jouw wensen en badkamerstijl.
Lees meer

Voor iedere doucheruimte de juiste zijwand

Met een zijwand kan je een mooie inloopdouche creëren. Dit spreekt veel mensen aan, omdat een inloopdouche makkelijker schoon te maken is. Daarnaast blijft door het plaatsen van een zijwand de stijl van de badkamer behouden, omdat hierdoor de stijl van de badkamer doorloopt in de douche. Het assortiment van Sanidirect bestaat uit veel verschillende zijwanden, zodat je een zijwand kan kiezen die past bij jouw wensen en badkamerstijl.

Soorten zijwanden

Bij Sanidirect verschillen de zijwanden in:

  • Maten. Wanneer je een wand gaat aanschaffen bekijk dan goed welke maat je nodig hebt voor je doucheruimte. Je kan er namelijk ook voor kiezen om de ingang van je inloopdouche gedeeltelijk af te sluiten. Hiervoor heb je minder bredere zijwanden. De totale breedte van een zijwand ligt bij Sanidirect tussen de 100 mm en 1400 mm.
  • Materialen. De zijwanden bestaan uit verschillende materialen. Het is natuurlijk het mooist als je zijwand past bij de stijl van je badkamer. Naast dat de oppervlakten van de zijwand uit verschillende materialen bestaat, bestaan ook de profielen uit verschillende materialen. Hierdoor kan je een wand kiezen die aansluit bij de stijl van jouw badkamer.
  • Opstelling. De opstelling waarin je de zijwanden van je douche wil plaatsen kan op verschillende manieren. Zo kan je wanden plaatsen met of zonder deur. Waarbij je ook nog kan kiezen voor een wand met deur of twee wanden met een deur. Heb je een kleine badkamer dan past de eerste optie beter. Vind je het lastig om een keuze te maken? Maak dan gebruik van de filters aan de linkerkant om je te helpen bij het zoeken naar de geschikte zijwand voor jouw douche.

Kalkaanslag tegengaan

Kalkaanslag kun je niet tegenhouden, want kalk zit nou eenmaal in water. Kalkaanslag is niet fijn en het maakt ook het glas van je douche doffer. Wil jij minder kalkaanslag op je zijwand? Kies dan voor een douchedeur die voorzien is van een speciale anti-kalk behandeling. Hierdoor kan de kalk zich moeilijker hechten aan het glas van je zijwand, waardoor je glas langer helder blijft.

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar een zijwand voor je (nieuwe) douche? Bekijk dan nu ons complete assortiment. Bij Sanidirect profiteer je direct van de scherpste prijs en daarnaast is een aanbetaling voor de levering niet nodig.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!