Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Met een stoom- of infraroodcabine haal je luxe en wellness naar jouw badkamer. Geniet van een ontspannen moment en kom heerlijk tot rust in een stoom- en infraroodcabine. Dankzij de hoge temperaturen laat je je spieren ontspannen en kun je alles even loslaten. Wel zo fijn na een lange werkdag of juist een ontspannen dag in het weekend. Wil je meer weten over de stoom- en infraroodcabines van Sanidirect? Bekijk het hier.
Lees meer

Het verschil tussen een infraroodcabine en een traditionele sauna

Het belangrijkste verschil tussen een traditionele stoomsauna en een infraroodcabine, ook wel een infraroodsauna genoemd, ligt in de temperatuur en de opwarmingstijd. Een infraroodcabine kan bij een veel lagere temperatuur al worden gebruikt dan een traditionele sauna. De temperatuur bij een normale sauna ligt namelijk rond de 75 graden Celsius, terwijl een infraroodsauna al vanaf 30 graden Celsius kan worden gebruikt. De opwarmingstijd bij een infraroodsauna is dus vele malen korter, dankzij de warmteoverdracht die in plaats van via de hete lucht door middel van stralingswarmte wordt overgedragen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Dankzij een prachtige stoom- of infraroodcabine haal je wellness naar jouw badkamer en geniet je van optimale ontspanning. Bij Sanidirect kies je uit modellen van verschillende formaten. Zo kun je kiezen voor een model dat in jouw badkamer past. Niet alleen de afmetingen verschillen, maar ook de draairichting van de deur kun je kiezen. Afhankelijk van de inrichting van jouw badkamer kan het namelijk zijn dat een rechtsdraaiende of juist een linksdraaiende deur beter binnen het geheel past.

Bekijk de stoom- en infraroodcabines van Sanidirect

In de webshop van Sanidirect kun je alle beschikbare stoom- en infraroodcabines bekijken en je laten inspireren door de mogelijkheden. Heb je een cabine gevonden die helemaal bij jouw badkamer past? Bestel deze dan gemakkelijk en snel in de webshop van Sanidirect. Bij Sanidirect profiteer je bovendien altijd direct van de laagste prijs garantie.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!