Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Badkamervoordeel bij Sanidirect!

Een rooster is onmisbaar bij een douchegoot. Douchegoot roosters zorgen er namelijk voor dat je afvoer niet snel verstopt raakt. Dankzij een douchegoot rooster sta jij dus comfortabel onder de douche, zonder dat je daarna de badkamer hoeft te dweilen. Sanidirect heeft een ruim assortiment douchegoot roosters waaruit je het perfecte rooster kunt kiezen. Bekijk de producten in onze webshop.
Lees meer

Geen verstoppingen dankzij het rooster in je douchegoot

Een goed rooster is belangrijk als je een douchegoot laat installeren in de douche. Dankzij het rooster komen er namelijk geen grote objecten in je goot terecht waardoor je afvoer minder makkelijk verstopt. Hierdoor loopt het water makkelijk weg. Bovendien verdwijnen je scheermesjes of verdwaalde elastiekjes niet in de afvoer maar blijven ze op het rooster liggen.

De ideale lengte

Waar de één een kleine douche heeft, is de andere getroffen met een douche waar makkelijk twee personen onder kunnen. Daardoor zijn er ook zeer verschillende afmetingen goten. Er moet dus altijd een rooster zijn die qua maat in de goot past. Sanidirect biedt roosters van 60 cm tot 200 cm zodat je vrijwel altijd een rooster kunt vinden dat in jouw douchegoot past.

Welk rooster past bij jouw douche?

Er zijn verschillende soorten roosters voor de douchegoot. Zo zijn er roosters met een tegellook waardoor het lijkt alsof de tegel doorloopt en het rooster nauwelijks opvalt. Daarnaast zijn er meer traditionele roosters van RVS, waarbij je verschillende keuzes hebt ten opzichte van het het patroon en de type gaatjes in het rooster. Maar het is daarnaast ook mogelijk om een rooster voor de douchegoot te kiezen zonder gaatjes waarbij het water aan de zijkanten wegloopt.

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar een rooster voor je douchegoot? En wil je meer weten over de verschillende roosters en mogelijkheden? Bekijk dan onze producten hierboven in de webshop en vind jouw perfecte douchegoot rooster. Bij Sanidirect profiteer je bovendien direct van de laagste prijs.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!