Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Badkamervoordeel bij Sanidirect!

Met een gordijnstang hang je eenvoudig je douchegordijn op

Een makkelijke en populaire manier om te zorgen dat je badkamer niet helemaal nat is na het douchen is het ophangen van een douchegordijn. Bij het ophangen van een douchegordijn wordt meestal een douchestang gebruikt. Hierbij schuif je het gordijn namelijk snel aan de kant wanneer je in de douche of het bad stapt. Ook hang je het gordijn met één eenvoudige beweging weer uit wanneer je gaat douchen of wanneer je het gordijn wilt laten drogen.

Verschillende modellen

In ons assortiment heeft Sanidirect verschillende stangen om je douchegordijn aan op te hangen. De meest traditionele variant is de (uitschuifbare) stang waaraan je gemakkelijk je gordijn schuift en die je langs de rand van de douche of bad hangt. Maar er zijn ook andere varianten beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld ook voor een parapluvorm van Sealskin kiezen waarbij er meerdere stangen vanuit één punt als een paraplu over je hoofd hangen en waarbij het douchegordijn aan verschillende uiteindes hangt.

In lengte verstelbaar

De douchestangen uit ons assortiment zijn in verschillende lengtes te verstellen zodat je het douchegordijn zowel in kleinere als grotere ruimtes kunt ophangen. Let bij de aanschaf op de minimale en de maximale lengte van de stang zodat je weet of deze voor jouw ruimte geschikt is. Zo zijn sommige stangen verstelbaar van 80-130 cm, waar andere tot wel 220 cm uitgeschoven kunnen worden.

Bekijk de producten

Wil jij graag een gordijnstang om je douchegordijn mee op te hangen? Bekijk de producten in onze webshop en vind de perfecte stang voor jouw badkamer. Sanidirect biedt ook gordijnringen om je douchegordijn mee op te hangen. Bovendien profiteer je bij Sanidirect direct van de laagste prijs.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!