Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Badkamervoordeel bij Sanidirect!

Heb je een nieuw douchegordijn uitgezocht en ben je op zoek naar gordijnringen? In onze webshop vind je gordijnringen in verschillende vormen en kleuren. Met deze gordijnringen is het ophangen van het douchegordijn heel makkelijk en zo gebeurd. Niet elke douchegordijn en badkamer is hetzelfde. Daarom kun je kiezen uit verschillende kleuren, zoals wit, transparant en metaal. Bekijk het assortiment hieronder.
Lees meer

Het douchegordijn ophangen met gordijnringen

Een douchegordijn is natuurlijk zeer praktisch en om deze netjes op te hangen zijn gordijnringen perfect. Na het ophangen van de douchestang, zijn de gordijnringen makkelijk aan de stang te hangen. De ringen hebben namelijk een opening, waardoor het gordijn in mum van tijd hangt. De opening in de gordijnringen klik je dicht, dus het gordijn zal niet zomaar naar beneden komen. De gordijnringen glijden bovendien gemakkelijk over de douchestang, zodat je het zonder moeite kunt verschuiven en veel doucheplezier zult hebben.

Verschillende vormen en kleuren

In het assortiment gordijnringen vind je verschillende vormen. Zo heb je bijvoorbeeld keus uit ovale en druppelvormige gordijnringen. Het is goed om de ophangspecificaties van het douchegordijn te bekijken, zodat je de juiste vorm kunt kiezen voor jouw situatie. Door de keus uit verschillende kleuren zijn er voor elk douchegordijn bijpassende gordijnringen te vinden. Wit en transparant zijn veel gekozen kleuren, maar metaal kan ook erg mooi zijn en een bijzonder effect geven. Grijs en jasmijn geven meer rust aan de uitstraling van het douchegordijn, wanneer deze kleuren ook terugkomen in het patroon van het gordijn. Bekijk het douchegordijn dus goed wanneer je op zoek bent naar bijpassende gordijnringen.

Bekijk de producten

Bij Sanidirect kun je terecht voor gordijnringen in verschillende vormen en kleuren. Ben je nog opzoek naar een douchegordijn en een douchestang? Deze vind je ook bij ons in de webshop. Bestel jouw gordijnringen eenvoudig in de webshop en profiteer direct van de laagste prijs.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!