Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Een douchegordijn kan voor de douche worden gehangen en voorkomt dat het douchewater de badkamervloer nat maakt. Een douchegordijn kun je aanpassen aan de stijl van jouw badkamer of juist een extra dimensie toevoegen door middel van een bepaalde print of dessin.
Lees meer

Douchegordijnen

Een douchegordijn voorkomt dat de badkamervloer nat wordt tijdens het douchen. Het gordijn wordt door middel van speciale gordijnrails opgehangen voor de douche. De gordijnen zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Daarnaast kan een douchegordijn ook goed gebruikt worden ter decoratie.

De afmetingen en dessins

Een douchegordijn heeft een standaardafmeting van 180 cm breed en 200 cm hoog. Dit formaat is geschikt voor alle standaard douches. Een douchegordijn kan, naast de functionaliteit, ook goed dienen ter decoratie in de badkamer. Met een douchegordijn kun je namelijk net wat extra kleur of leven toevoegen aan de uitstraling van jouw badkamer. Bij Sanidirect heb je de keuze uit veel verschillende kleuren en dessins. Zo kun je kiezen voor subtielere, rustige kleuren, maar daarnaast zijn er ook wat drukkere prints met felle kleuren beschikbaar. Op deze manier is er voor iedere smaak en badkamer een geschikt douchegordijn te vinden.

Bekijk de producten

Ben je benieuwd geworden naar de verschillende mogelijkheden voor een douchegordijn in jouw badkamer? Bekijk dan de producten in de webshop van Sanidirect. Via de zoekfilters kun je gemakkelijk aangeven naar welke formaten je op zoekt bent. Daarnaast kun je ook je voorkeur voor een bepaalde vormgeving of merk aangeven. Zo wordt het zoeken naar een geschikt douchegordijn nog makkelijker!

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!