Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Een vijfhoekige douchebak zou je kunnen omschrijven als een vierkante douchebak waarbij één hoek wordt afgesneden. Hierdoor heeft een vijfhoekige douchebak een speels, maar toch strak effect. Bovendien bespaar je door het iets kleinere oppervlak ook ruimte in je badkamer. Een vijfhoekige douchebak is dan ook ideaal wanneer je over een kleine badkamer beschikt. Kies uit ons ruime assortiment de douchebak die het beste aansluit bij jouw wensen!
Lees meer

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Diepte van de douchebak

Wanneer je een vijfhoekige douchebak wilt kopen, kun je kiezen uit verschillende soorten dieptes. Het voordeel van een diepe douchebak is dat je nauwelijks last hebt van overstromingsgevaar. Een minder diepe douchebak heeft echter ook een voordeel. Namelijk dat de instap gemakkelijker is voor mensen die minder goed ter been zijn.

De vijfhoekige douchebakken van Sanidirect

Sanidirect beschikt over een breed scala aan vijfhoekige douchebakken. Zo vind je in ons assortiment modellen van A-merken zoals Duravit, Villeroy en Boch, Riho Riho en Sealskin. Daarnaast kun je kiezen uit modellen met een strakke of halfronde afwerking. Hierdoor laat je de douchebak helemaal bij de stijl van je badkamer aansluiten.

Acryl

De meeste vijfhoekige douchebakken uit ons assortiment zijn gemaakt van acryl. Acryl is een sterk en tegelijkertijd licht materiaal met een vriendelijke prijs als groot voordeel. Bovendien heeft acryl een goede isolerende werking, waardoor de douchebak vrijwel direct de temperatuur van het water aanneemt. Ben je bang om uit te glijden tijdens het douchen? Kies dan voor acryl met een speciale antislip-laag.

Bekijk de producten

Sanidirect beschikt over vijfhoekige douchebakken in allerlei afmetingen en van diverse A-merken. Benieuwd welke variant het beste op jouw wensen aansluit? Bekijk dan nu het complete assortiment in onze webshop en profiteer direct van de scherpste prijs. Bovendien hoef je bij Sanidirect geen aanbetaling te doen voor de levering.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!