Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Vierkante en rechthoekige douchebakken zijn de meest voorkomende douchebakken in Nederlandse badkamers. Waarom? Omdat vierkante en rechthoekige douchebakken qua vorm het meest praktisch zijn en je ze op meerdere manieren kunt installeren. Kies uit ons brede aanbod de douchebak die het beste aansluit bij jouw wensen en je badkamer!
Lees meer

Voor iedere douche een geschikte douchebak

Het grote voordeel van vierkante en rechthoekige douchebakken is dat deze voor verschillende type douches geschikt zijn. Of je nu een douchecabine met een douchedeur, douchewand of een inloopdouche wilt: vierkante en rechthoekige douchebakken zijn hier, dankzij hun rechte en bovenal praktische vorm, vrijwel altijd geschikt voor.

De vierkante en rechthoekige douchebakken van Sanidirect

Wanneer je op zoek bent naar een vierkante of rechthoekige douchebak heb je bij Sanidirect volop keuze. Niet alleen qua afmetingen, maar ook wat betreft de verschillende A-merken. Zo kun je onder andere kiezen voor Ben Sanitair, Duravit, Sealskin en Villeroy en Boch. Elk merk onderscheidt zich door andere eigenschappen. Hierdoor vind je gegarandeerd een douchebak die past bij jouw wensen!

Comfortabel douchen

Om je een zo comfortabel mogelijke douchebeleving te bezorgen, kun je kiezen voor een douchebak die voorzien is van wat luxe extraatjes. Hierbij kun je denken aan een antislip-laag waardoor je stabieler staat en een antibacteriële laag waardoor kalk en bacteriën zich minder snel aan het oppervlak hechten. Wanneer je er zeker van wilt zijn dat het water snel wegloopt, kun je ook kiezen voor een douchebak die vanaf beide zijden schuin naar het midden afloopt.

Bekijk de producten

Sanidirect beschikt over vierkante en rechthoekige douchebakken in allerlei formaten en van diverse A-merken. Bekijk nu ons complete assortiment en ontdek welke douchebak perfect is voor jou. Bij Sanidirect profiteer je direct van de scherpste prijs en daarnaast is een aanbetaling voor de levering niet nodig.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!