Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Een kwartronde douchebak heeft niet alleen een mooie, gestroomlijnde uitstraling, maar is ook ruimtebesparend. Wanneer je niet zoveel ruimte ter beschikking hebt, maar toch over een stijlvolle douchebak wilt beschikken, is een kwartronde douchebak de uitkomst. Kies uit ons brede aanbod de douchebak die niet alleen bij je badkamer past, maar ook bij jouw wensen.
Lees meer

Stijlvol en ruimtebesparend

Wanneer je over een wat kleinere badkamer beschikt is het van essentieel belang om de ruimte zo goed mogelijk te benutten. Zo zorgt een spiegelkast voor extra opbergruimte en zijn ondiepe meubels speciaal ontwikkeld wanneer je ruimte wilt besparen. Ook voor de douche zijn er oplossingen. Een kwartronde douchebak geeft je badkamer net dat beetje extra bewegingsruimte of wellicht de ruimte die je nodig hebt om een kast te plaatsen. Daarnaast biedt dit type douchebak nog voldoende ruimte om comfortabel te kunnen douchen.

Voor elke badkamerstijl een geschikte douchebak

Het voordeel van kwartronde douchebakken is dat deze in elke badkamerstijl goed tot hun recht komen. Er zijn varianten die de klassieke en elegante kant van de douchebak benaderen, maar er zijn ook kwartronde douchebakken waarbij de strakke en minimalistische uitstraling centraal staat. Over het algemeen geldt hoe ondieper de douchebak, hoe strakker de uitstraling en hoe beter de douchebak in een moderne badkamer past. Daarnaast hebben ook de lijnen veel invloed op de stijl. Kies je voor een strak lijnenspel of juist lijnen die in de hoeken rond afgewerkt zijn? De keuze is aan jou!

De kwartronde douchebakken van Sanidirect

Wanneer je op zoek bent naar een kwartronde douchebak ben je bij Sanidirect aan het juiste adres! Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige douchebakken van A-merken zoals Riho, Duravit, Sealskin en Villeroy en Boch. Je hebt niet alleen de keuze uit allerlei afmetingen, maar ook uit verschillende dieptes.

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar een stijlvolle en ruimtebesparende douchebak? Bekijk dan eens de verschillende kwartronde douchebakken in ons assortiment. Bij Sanidirect profiteer je direct van de scherpste prijs. Zo weet je meteen waar je aan toe bent!

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!