Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Een douchecabine kwartrond heeft niet alleen een mooie, gestroomlijnde uitstraling, maar is ook ruimtebesparend. Wanneer je minder ruimte in je badkamer hebt, maar toch een stijlvolle douchecabine wilt, kies dan voor een douchecabine kwartrond. Bekijk in ons brede aanbod de douchecabines en ontdek welke bij je badkamer past, maar ook bij je wensen.
Lees meer

De kwartronde douchecabines van Sanidirect

Wanneer je op zoek bent naar een kwartronde douchecabine ben je bij Sanidirect aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige douchecabines van verschillende A-merken zoals Riho, Duravit, Sealskin en Villeroy & Boch. Je hebt keuze uit allerlei afmetingen, verschillende afwerkingen en verschillende dieptes. Zo kun je een douchecabine kiezen die aansluit bij jouw wensen.

Stijlvol en ruimtebesparend

Wanneer je over een kleinere badkamer beschikt is het van essentieel belang om de ruimte zo goed mogelijk te benutten. Zo zorgt een spiegelkast voor extra opbergruimte en zijn ondiepe meubels speciaal ontwikkeld wanneer je ruimte wilt besparen. Ook voor de douche zijn er oplossingen. Een kwartronde douchecabine geeft je badkamer net dat beetje extra bewegingsruimte of wellicht de ruimte die je nodig hebt om een kast te plaatsen. Daarnaast biedt dit type douchecabine nog voldoende ruimte om comfortabel te douchen.

Voor elke badkamerstijl een geschikte douchecabine

Het voordeel van kwartronde douchecabines is dat deze in elke badkamerstijl goed tot hun recht komen. Er zijn varianten die de klassieke en elegante kant van de douchecabine benaderen, maar er zijn ook kwartronde douchecabines waarbij de strakke en minimalistische uitstraling centraal staat. Over het algemeen bepaalt de afwerking van de douchecabine hoe strak de uitstraling is. Daarnaast hebben ook de lijnen veel invloed op de stijl. Kies je voor een strak lijnenspel of juist lijnen die in de hoeken rond afgewerkt zijn? Ronde vormen passen beter bij authentieke badkamers, terwijl strakke lijnen heel mooi tot hun recht komen in een moderne badkamer. Door het ruime aanbod is voor iedere badkamerstijl een douchecabine te vinden die hierbij aansluit.

Bekijk de kwartronde douchecabines

Ben jij op zoek naar een stijlvolle en ruimtebesparende douchecabine? Bekijk dan de verschillende kwartronde douchecabines in ons assortiment. Bij Sanidirect profiteer je direct van de scherpste prijs. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!