Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Een douchecabine creëert een afgesloten doucheruimte in de badkamer. Een cabine bestaat over het algemeen uit zijwanden en deuren, die vaak uitgevoerd zijn met veiligheidsglas. Een douchecabine wordt meestal ingebouwd in de hoek van een badkamerruimte. Hierdoor maak je optimaal gebruik van de ruimte.
Lees meer

De vormgeving

Ook wat betreft het design van de douchecabine kun je kiezen tussen verschillende mogelijkheden. Bij Sanidirect kun je kiezen uit zowel ronde als vierkante douchecabines. Bovendien bestaan er ook 2-delige en 4-delige douchecabines. Een 2-delige douchecabine bestaat uit twee grote deuren, terwijl een 4-delige cabine beschikt over wat kleinere deuren en een zijwand aan beide kanten. Hierdoor kun je kiezen voor een douchecabine die perfect aansluit bij jouw beschikbare ruimte in de badkamer en kun je bovendien kiezen voor een cabine die bij jouw smaak past.

De afmetingen

Bij Sanidirect kun je kiezen uit douchecabines van verschillende afmetingen. Elke badkamer is qua inrichting en grootte anders. Daarom kun je bij ons kiezen voor een cabine op maat die perfect past in jouw badkamer.

Het materiaal

Een douchecabine is meestal gemaakt van veiligheidsglas. Hierbij kun je kiezen uit verschillende diktes van het materiaal. Het voordeel van een glazen douchecabine is de transparantie, waardoor het ruimtelijk aspect van de badkamer bevorderd wordt. Hierdoor kan een douchecabine ook prima geplaatst worden in een kleinere badkamerruimte. Vind je een transparante douchecabine te open? Kies dan voor grijs glas. Dit type glas is minder transparant.

Bekijk de producten

Ben je benieuwd geworden naar de verschillende mogelijkheden voor een douchecabine in jouw badkamer? Bekijk dan de producten in de webshop van Sanidirect. Via de zoekfilters kun je gemakkelijk aangeven naar welke kenmerken je op zoekt bent. Zo wordt het zoeken naar een geschikte douchecabine nog makkelijker!

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!