Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Een douchecabine zorgt voor een mooi afgesloten ruimte in jouw badkamer. Geniet van je privacy in de badkamerruimte dankzij een douchecabine. Doordat het douchegedeelte is afgesloten kun je optimaal genieten van je douche zonder dat je gestoord wordt. Een douchecabine bestaat vaak uit zijwanden en een deur waardoor je doucheruimte wordt afgesloten. Meestal wordt een douchecabine dan ook geplaatst in een hoek zodat het mooi aansluit in de rest van de badkamer. Hierdoor maak je ook optimaal gebruik van de ruimte in je badkamer. Benieuwd naar het brede aanbod douchecabines van Sanidirect? Lees hier dan verder.
Lees meer

Ronde of vierkante douchecabine

Bij een douchecabine heb je keuze uit twee verschillende vormen: een ronde of vierkante cabine. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft. Hou je van een strak en modern uiterlijk? Dan is een vierkante douchecabine wat voor jou. Dankzij de rechte vormen zal de cabine goed aansluiten bij de rest van je moderne badkamer. Heb je een badkamer met meer klassieke stijl? Een douchecabine met een ronde vorm sluit hier weer mooi bij aan. Zo is er voor ieder wat wils. Daarnaast kun je nog kiezen uit een 2-delig of 4-delige cabine. Een 2-delige douchecabine bestaat uit twee grote deuren terwijl de 4-delige beschikt over wat kleinere deuren en een zijwand aan beide kanten. Zo kun je een douchecabine kiezen die bij jouw past.

Materiaal en afmeting

Een douchecabine is meestal gemaakt van veiligheidsglas waarbij je kunt kiezen uit verschillende diktes van het materiaal. Het voordeel van veiligheidsglas is dat je je geen zorgen hoeft te maken over onnodige ongelukken. Bovendien zorgt het transparante materiaal ervoor dat je badkamer ruimtelijk blijft ogen. Hierdoor kun je een douchecabine ook prima in een kleinere badkamerruimte plaatsen. Heb je liever een minder open douchecabine? Kies dan voor grijs of mat glas. Dit type glas is minder transparant. Qua afmetingen heb je bij Sanidirect ook een ruime keuze aan mogelijkheden. Iedere badkamer verschilt natuurlijk qua grootte en afmetingen en daarom kies je een cabine die perfect in jouw badkamer past. De afmetingen variëren vanaf 70 tot 120 cm.

Bekijk de producten

Ben je benieuwd geworden naar de verschillende mogelijkheden voor een douchecabine in jouw badkamer? Bekijk dan de producten in de webshop van Sanidirect. Heb je gevonden wat je zocht? Je bestelt het product gemakkelijk via onze webshop. Bovendien profiteer je direct van de laagste prijs.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!