Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Wanneer je kiest voor een opbouwdouchebak heb je douchebakondersteuning nodig voor een kwalitatieve en duurzame douchebeleving. Alle kanten van de douchebak moeten namelijk goed ondersteund worden om het doorzakken van de bak te voorkomen. Bekijk het assortiment voor vele verschillende uitvoeringen en vind de juiste douchebakondersteuning voor jouw badkamer.
Lees meer

Keuzemogelijkheden douchebakondersteuning

De douchebakondersteuning zie je niet, maar een goede dragende constructie is erg belangrijk voor langdurig plezier van je douche. We vertellen je meer over de keuzemogelijkheden binnen het assortiment van douchebakondersteuning en waar je op moet letten:

  • Het materiaal van de douchebak. Bekijk allereerst het materiaal van de douchebak waarvoor je ondersteuning zoekt. Het materiaal van de douchebakondersteuning en de douchebak zelf moet namelijk goed op elkaar reageren wil je een stevige constructie maken die lang houdt.
  • Aantal poten ter ondersteuning. De grootte van de douchebak is medebepalend voor het aantal poten dat je nodig hebt ter ondersteuning. Natuurlijk heeft een 5-poots douchebakondersteuning meer draagkracht dan een 3-poots, maar meer poten zijn niet altijd nodig. Ook de zijkanten en de voor- en achterkant van de douchebak kan je namelijk ondersteunen. Bekijk dus goed wat van toepassing is op jouw situatie.
  • Hoogteverstelling. Zorg dat de douchebakondersteuning van je keuze ook genoeg flexibiliteit biedt qua hoogteverstelling. Dan weet je zeker dat je genoeg niveauverschil kan creëren voor een goede afloop van het water.

Bekijk de producten

Ga je binnenkort zelf aan de slag met het ondersteunen van jouw douchebak? Of kan je wel wat hulp gebruiken? In beide gevallen ben je bij Sanidirect aan het juiste adres. We kunnen de douchebak met de juiste douchebakondersteuning namelijk ook voor je monteren. Voor vele soorten douchebakken vind je bij Sanidirect de juiste ondersteunende constructie. Bekijk ons assortiment voor douchebakondersteuning en profiteer direct van de scherpste prijs.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!