Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Douche montage attributen zorgen ervoor dat je je douche perfect kunt plaatsen en monteren. Je douche kun je hierdoor bijvoorbeeld steviger plaatsen, goed afdichten of je Easydrain perfect aansluiten met de accessoires voor douche montage. Zorg ervoor dat alle benodigdheden aanwezig zijn, zodat je de douche goed kunt monteren. Het is natuurlijk heerlijk als je je douche in een keer goed kunt plaatsen en snel kunt genieten van je heerlijke douche. Bekijk alle producten in onze webshop voor jouw douche montage.
Lees meer

Handige toebehoren voor douche montage

Wanneer je je douche gaat monteren is het fijn als je deze direct goed kunt plaatsen en deze ook stevig staat. Daarom vind je bij de producten douche montage bijvoorbeeld ondersteuning voor de glaswand van je douche. Deze worden niet altijd meegeleverd, maar kun je eventueel apart bestellen. Met diverse ondersteuningen, zoals een plafondsteun, muursteun of stabilisatiestang, zorg jij ervoor dat je douchewand stevig bevestigd is. Ook vind je verschillende verlengsetten en een geluiddempende mat voor je douchegoot. Hierdoor kun je je drain eventueel wat verder van de muur plaatsen en heb je geen last van het geluid van kletterend water door de geluiddempende mat. Zoals je leest kun je in het assortiment van Sanidirect verschillende producten vinden waardoor je je douche nog beter kunt monteren.

Mogelijkheden van de producten

De diverse producten die je kunt vinden in dit assortiment zijn allemaal ontwikkeld voor het bevestigen van je douche of verstevigen van je douchewand. Sommige blijven zichtbaar na montage en andere producten bouw je bijvoorbeeld in de vloer. Een aantal producten die zichtbaar blijven in de badkamer kun je aanschaffen in verschillende kleuren, zoals mat zwart en chroom. Dit maakt het mogelijk om een kleur te kiezen die past bij je badkamerinrichting. Ook zijn niet alle maten hetzelfde, zodat wat je wilt aanpassen uiteindelijk toch perfect past. Maak je douche helemaal af met producten uit het assortiment van douche montage.

Bekijk de producten van douche montage

Voor bijvoorbeeld het verstevigen van je douche of het verlengen van de douchegoot ben je bij Sanidirect aan het juiste adres. In het assortiment douche montage vind je heel wat praktische en eigenlijk onmisbare producten om je douche goed te monteren. Bekijk alle producten en ontdek wat jij nodig hebt om je douche helemaal af te maken. De producten die je kiest worden gratis thuisbezorgd en kun je indien gewenst gratis retourneren.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!