Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Superweekend bij Sanidirect!

Sifons worden geplaatst op de afvoer van je douche om het water goed weg te laten stromen. Hierdoor kan de lucht uit het riool niet in je badkamer komen. Op een sifon wordt een afvoerplug geplaatst die ervoor zorgt dat vuil, zoals haren, de afvoer niet verstopt. Bij Sanidirect vind je sifons en afvoeren voor je douchegoot en douchebak, maar ook voor de wastafel, bad, fontein, bidet en urinoir. Zo weet je zeker dat al je afvoeren mooi en netjes worden afgewerkt en het water goed kan wegstromen. Bekijk op deze pagina al onze modellen voor de douche!
Lees meer

Typen afvoerpluggen en sifons

Om het water via de douchegoot of douchebak goed weg te laten stromen heb je een sifon en afvoerplug nodig. Door de sifon kan de lucht uit het riool de badkamer niet bereiken. Het is wel van belang dat de sifon nauwkeurig wordt aangelegd en goed past op de douchegoot of douchebak. Daarom kun je losse sifons en afvoerpluggen vinden, maar ook complete sets. Verder vind je modellen met bijvoorbeeld een waterslot, uittrekbare pijpe en een hoge onderuitlaat. De verschillende afmetingen en vormen binnen het assortiment van Sanidirect zorgen ervoor dat je altijd een sifon en afvoerplug vindt die past op je douchegoot of douchebak

Montage

Wil je een sifon en afvoerplug aansluiten op je douchegoot of douchebak? Dan heb je vaak verschillende spullen nodig om alles goed op elkaar aan te sluiten. Bekijk in ons assortiment bijvoorbeeld de montagelijm, easydrain silicon afdichting, afdichtingsdoeken of de verschillende andere producten om zeker te weten dat jij straks heerlijk kunt genieten van je douche!

Bekijk de producten

Op zoek naar een afvoerplug en sifon? Bekijk dan in ons assortiment de verschillende losse producten en sets! Bij Sanidirect profiteer je direct van de scherpste prijs en daarnaast is een aanbetaling voor de levering niet nodig.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!