Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Dorpels zie je bij nagenoeg elke inloopdouche. Wanneer je geen douchebak hebt, zijn dorpels namelijk ontzettend handig en hygiënisch. Door deze waterdrempel blijft het water in de douche en loopt het niet de badkamer in. In ons assortiment vind je dorpels in verschillende kleuren, vormen en maten. Heb je een nieuwe inloopdouche in je badkamer en ben je op zoek naar de perfecte afwerking? Bekijk dan de dorpels hieronder.
Lees meer

De dorpels in ons assortiment

De verschillende soorten dorpels in ons assortiment zorgen ervoor dat je badkamer droog blijft. Douches zijn er in verschillende vormen en de dorpels sluiten daarop aan. De dorpels hebben de volgende vormen:

  • Recht.
  • Kwartrond.
  • Hoek.
  • Vijfhoek.

Bovenstaande vormen zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Alle dorpels zijn vervolgens op maat te maken. Meet van tevoren wel op welke maat het beste past bij de vorm en afmetingen van jouw douche. Naast verschillende vormen en maten heb je ook keus uit meerdere kleuren dorpels. Zwart, grijs en bruin zijn de meest voorkomende kleuren. Maar ook voor dorpels met een structuur van natuursteen ben je bij Sanidirect aan het juiste adres. Deze dorpels passen perfect bij een natuurstenen badkamervloer en zorgen voor een perfecte afwerking.

Strakke uitstraling

Wanneer je kiest voor een douche zonder douchebak ben je vast op zoek naar een strakke uitstraling. Met een dorpel creëer je het beste van twee werelden. Je hebt namelijk geen last van water dat de badkamer inloopt, maar de strakke vloer loopt wel door tot in de douche zodat je dat strakke effect creëert. De dorpels uit ons assortiment zijn op twee manieren te monteren: verzonken in de vloer of bovenop de vloer.

Bekijk de producten

Bij Sanidirect kun je terecht voor verschillende vormen en maten dorpels. Ben je nog opzoek naar de juiste inloopdouche? Ook deze vind je in ons assortiment. Dorpels voor de afwerking van jouw douche bestel je eenvoudig in onze webshop en je profiteert bovendien direct van de laagste prijs.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!