Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Dorpels zorgen ervoor dat het water van de douche niet de badkamer in loopt. Veel inloopdouches hebben geen douchebak waar het water in kan wegstromen en dan is het erg handig om gebruik te maken van dorpels. De waterdrempel zie je dan ook nagenoeg bij iedere inloopdouche. In het assortiment van Sanidirect vind je verschillende dorpels in allerlei kleuren en maten. Ben je benieuwd naar ons assortiment om je inloopdouche helemaal af te werken? Bekijk het product hier.
Lees meer

Verschillende vormen en maten dorpels

Niet iedere (inloop)douche heeft dezelfde vorm. Daarom bestaat dorpels in verschillende vormen. Zo zal er altijd een dorpel zijn die bij jouw douche past. Dorpels zijn verkrijgbaar in de volgende vormen: recht, kwartrond, hoek en vijfhoek. Deze vormen zijn in verschillende maten te verkrijgen bij Sanidirect. Mocht er geen dorpel in de juiste maat zijn, kun je er ook één op maat laten maken. Meet dan van te voren op welke maat het beste bij de vorm en afmeting van jouw douche past.

Kleuren dorpels

Naast verschillende vormen en maten dorpels kun je ook kiezen uit diverse kleuren. De meest voorkomende kleuren zijn zwart, grijs en bruin. Deze kleuren passen mooi bij verschillende stijlen badkamer, zoals modern of industrieel. Wil je een natuurlijke look? Ook dan ben je bij Sanidirect bij het juiste adres. Een dorpel met een natuursteen structuur vind je ook in onze webshop. Deze dorpels sluiten mooi aan bij een badkamervloer van natuursteen en zorgen ervoor dat het een mooi geheel blijft.

Het monteren van een dorpel

Bij Sanidirect heb je de keuze om de dorpel op twee verschillende manieren te monteren: verzonken in de vloer of bovenop de vloer. Daarnaast is een dorpel gemakkelijk te plaatsen dankzij de uitsparing aan de onderkant en zal die altijd passen, omdat die op maat gemaakt kan worden.

Bekijk de producten

Ben je op zoek naar een dorpel voor je inloopdouche? Bekijk de verschillende dorpels in onze webshop. Gevonden wat je zocht? Je bestelt het product makkelijk en snel bij Sanidirect. Bovendien profiteer je direct van de laagste prijs en kun je zelf een bezorgmoment uitkiezen.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!