Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Bereken de prijs van je badkamer
  • Direct een prijsindicatie op basis van je wensen
Start badkamer budgetplanner
Ontwerp je badkamer in 3D
  • Eenvoudig een realistisch resultaat
Start de 3D Badkamer Ontwerptool
Met de complete badmeubels van Sanidirect maak je de badkamer compleet. Je hebt de juiste opbergruimte en wastafel bovendien snel en gemakkelijk uitgezocht met de complete badmeubels. We hebben namelijk al mooie combinaties voor je gemaakt! Bekijk bijvoorbeeld eens het Saniselect Socan badmeubel. Dit complete badmeubel bestaat uit vier lades en biedt hierdoor extra veel opbergruimte. Bekijk alle complete badmeubels uit ons assortiment hieronder.
Lees meer

Het perfecte badmeubel voor jou

Het perfecte badmeubel is voor iedereen anders. Ten eerste is het belangrijk te kijken naar de beschikbare ruimte in de badkamer. Complete badmeubels komen in verschillende maten en samenstellingen. Voor de kleine badkamer zijn complete badmeubels met een enkele wastafel bijvoorbeeld beter passend dan meubels met een dubbele wastafel. Heb je echter genoeg ruimte en maak je met meerdere personen gebruik van de badkamer? Bekijk dan eens de complete badmeubels met dubbele kranen en meerdere lades. De Saniselect Socan bestaat uit een wastafel met twee kranen en vier lades. Door de breedte van dit complete badmeubel is er genoeg plek om met twee personen tegelijk tanden te poetsen. Bovendien heb je genoeg opbergruimte voor cosmetica, handdoeken en andere spullen. Bekijk voor het kiezen van een badmeubel ook welke stijl en kleur het beste in de badkamer past. Zo maak je van je badkamer een comfortabele en stijlvolle ruimte.

Complete badmeubels

De complete badmeubels in de webshop van Sanidirect bestaan uit één of meerdere onderkasten met daarboven een enkele of dubbele wastafel. Ook de grepen voor de onderkasten worden erbij geleverd. Door te kiezen voor een compleet badmeubel weet je zeker dat alle elementen perfect bij elkaar passen. De complete badmeubels worden bovendien bij je thuisbezorgd en ook de montage is gemakkelijk. Heb je toch liever hulp bij de montage? Geen probleem, dat kunnen wij voor je verzorgen.

Bekijk de producten

Bij Sanidirect kun je terecht voor verschillende complete badmeubels. Ben je nog op zoek naar een bad, douche of toilet om je badkamer compleet te maken? Ook deze vind je in ons assortiment. Complete badmeubels bestel je eenvoudig in onze webshop en je profiteert bovendien direct van de laagste prijs.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!