Jij bent weer van harte welkom in onze showroom! Maak direct een afspraak.

Toiletruimte Gerona

Toiletruimte Gerona

Word jij vrolijk van kleur en wil je jouw toiletruimte sfeervol inrichten? Dan is toiletruimte Gerona een uitstekend voorbeeld van hoe je dit kan doen. Deze toiletruimte kenmerkt zich voornamelijk door de combinatie van de kleuren azuur, grijs en (mat) wit. Zo combineren de kleurrijke Portugese tegels mooi met het uitgesproken toilet in mat azuur. Het fonteintje en de drukplaat zijn mat wit en hebben een moderne uitstraling. Het geheel oogt gezellig en sfeervol!

  • Uniek gekleurd toilet
  • Vrolijke Portugese tegels
  • Mat wit fonteintje

Vrolijke Portugese tegels

Portugese tegels kenmerken zich door de traditionele patronen en kleuren. Hierdoor krijgen deze tegeltjes een authentieke uitstraling. In het assortiment van Sanidirect vind je diverse Portugese tegels terug, je kunt het zelf zo bijzonder maken als je wilt!

Waar bestaat deze toiletruimte uit?

Deze toiletruimte bestaat uit een hangtoilet in mat azuur, voorzien van FreeFlush: een innovatieve technologie waardoor het randloze toilet stil en grondig wordt doorgespoeld. Extra hygiënisch dus! Het toilet wordt geleverd met een mat witte drukplaat en een bijpassend inbouwreservoir. Het mat witte fonteintje is bovendien voorzien van een geborstelde zwarte fonteinkraan, plug en sifon.

1.262,-
Toiletset 1553 934
Fonteinset 542 328

Benieuwd hoe deze toiletruimte in jouw ruimte staat?

Start 3D tool Plan gratis adviesgesprek