Jij bent weer van harte welkom in onze showroom! Maak direct een afspraak.

Badkamer Valmalenco

Badkamer Valmalenco

Op zoek naar een badkamer met veel luxe en comfort? Dan is complete badkamer Valmalenco echt iets voor jou. In deze badkamer vind je veel luxe terug en zijn er alle voorzieningen om ook van optimaal comfort te genieten. Zo is deze badkamer voorzien van een bad met whirlpoolsysteem en heb je ook nog een ruime doucheruimte met regendouche. Kortom, alles is aanwezig om optimaal te genieten van luxe.

  • Luxe en moderne badkamer
  • Ligbad met whirlpoolsysteem
  • Voorzien van ligbad én ruime douche

Moderne luxe

Deze badkamer is voorzien van alles wat je nodig hebt om optimaal te genieten. De combinatie van de grijze tegels met hoogglans wit sanitair zorgt voor een moderne en luxe uitstraling. Het hooglans witte badmeubel in deze badkamer is voorzien van ruime en stevige lades waardoor je eenvoudig al je badkamer producten opbergt. In het nisje boven de wastafel kan je eenvoudig je veelgebruikte badkamerartikelen opbergen. De unieke vorm van het toilet versterkt de moderne uitstraling van de badkamer en is daarnaast ook voorzien van een vuilafstotende laag voor optimale hygiëne.

Waar bestaat deze badkamer uit?

Wil jij graag een badkamer met zowel een luxe ligbad als een comfortabele ruime douche? Dan is badkamer Valmalenco uitermate geschikt. Deze badkamer is namelijk voorzien van zowel een bad als douche. Deze badkamer heeft een moderne en luxe uitstraling door de combinatie van grijs met hoogglans wit.

10.195,-
Badmeubel met spiegel 2818 1869
Bad met badkraan 4723 3247
Doucheruimte 4421 3005
Toiletset 1064 641
Radiator met aansluitset 1487 1116
Accessoires 449 317

Benieuwd hoe deze badkamer in jouw ruimte staat?

Start 3D tool Plan gratis adviesgesprek