Jij bent weer van harte welkom in onze showroom! Maak direct een afspraak.

Badkamer Brina

Badkamer Brina

Durf jij voor een unieke en uitgesproken badkamer te gaan? Dan is badkamer Brina zeker iets voor jou. Deze badkamer heeft een industrieel uiterlijk. Dit komt met name door de tegels in combinatie met de inloopdouche van rookglas en de zwarte items zoals het wastafelmeubel en het toilet.

  • Ruime inloopdouche met grijze glas kleur
  • Zwart wastafelmeubel met twee gebruiksplaatsen
  • Trendy mat zwart toilet

Visgraat vloer

Badkamer Brina is voorzien van een mooie visgraat vloer. Deze populaire legtechniek zie je steeds vaker terugkomen in interieurs, en zo ook in de badkamer. Deze visgraat vloer bestaat uit houtlook tegelstroken die in een schuin patroon zijn gelegd. Dit legpatroon geeft de ruimte extra dynamiek.

Waar bestaat deze badkamer uit?

Het luxe badmeubel is uitgevoerd in zwart met een prachtige glazen wastafel. Daarboven hangt de Ben Fiano spiegel, voorzien van extra (sfeer)verlichting aan de boven- en onderkant. Het zwarte toilet combineert mooi met het badmeubel en is randloos, dus extra hygiënisch! De luxe inloopdouche ziet er super trendy uit dankzij het grijze glas, ook wel rookglas genoemd. In de doucheruimte vind je bovendien een luxe Grohe SmartControl inbouw regendouche met een extra grote hoofddouche voor meer comfort.

6.588,-
Badmeubel met spiegel 4796 3277
Doucheruimte 1905 1787
Toiletset 1480 890
Accessoires 703 634

Benieuwd hoe deze badkamer in jouw ruimte staat?

Start 3D tool Plan gratis adviesgesprek