Uitgelicht: zwarte industriële douchewanden

Uitgelicht: zwarte industriële douchewanden

We zien het steeds vaker terugkomen in de badkamer: zwarte industriële douchewanden. Deze razend populaire producten hebben zwarte kozijnen en randen waardoor ze perfect aansluiten in de industriële badkamer. Ben je benieuwd geworden naar deze trend en wil je graag weten hoe je de zwarte industriële douchewand het beste kunt combineren? Lees dan snel verder en profiteer van onze handige tips.

De populairste modellen

De populairste zwarte industriële douchewanden zijn de douchewanden van Saniselect Modella en Duschprofi. Deze douchewanden hebben door hun zwarte kozijnen en randen, stuk voor stuk een unieke uitstraling en passen perfect in de industriële badkamer. Daarnaast vind je in de Sealskin I Am serie ook mooie douchewanden met zwarte grepen, schernieren en stabilisatiesteunen. Ook deze douches hebben het kenmerkende stoere uiterlijk dat perfect in een industriële badkamer past. Alle inloopdouches met zwarte details vind je hier.

Waarmee combineer ik de zwarte douchewand?

Er zijn een aantal producten die perfect aansluiten bij een zwarte industriële douchewand. Ook zijn er een aantal manieren waardoor je de douchewand extra laat opvallen. Deze tips staan hier voor je op een rijtje:

  • Zorg voor een lichte achtergrond in de douche en/of badkamer. Hierdoor valt het zwarte profiel van de douchewand extra op en dient de wand als luxe eyecatcher in jouw badkamer.
  • Combineer de douchewand met andere zwarte producten. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte regendoucheset van Ben Lavion. Deze producten passen perfect bij elkaar en door deze combinatie vallen de zwarte elementen in de douche extra op.
  • De industriële badkamer wordt vaak ingericht met zwarte kleuren in combinatie met hout. Laat houten elementen terugkomen naast de douchewand. Kies bijvoorbeeld voor een bijzondere houten wastafelmeubel. Ook dit kun je mooi combineren met een zwarte wastafelkraan uit de Ben Lavion serie. Hierdoor sluit alles perfect op elkaar aan.

Kom langs in één van onze winkels

Ben je enthousiast geworden over de zwarte industriële douchewanden of wil je meer inspiratie opdoen? Maak een afspraak in een van onze winkels. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je bij het maken van de juiste keuze.