Uitgelicht: Saniselect Socan Slimline serie

Uitgelicht: Saniselect Socan Slimline serie

Wanneer je een kleine badkamer hebt met weinig loopruimte is de Saniselect Socan Slimline serie een perfecte oplossing. Deze serie bestaat niet alleen uit praktische oplossingen, maar ook uit hele stijlvolle producten. Ben je benieuwd naar de eigenschappen en voordelen van de producten uit deze serie? Lees verder en ontdek!

Extra smalle meubels

De Saniselect Socan Slimline serie beschikt over extra smalle meubels. Hierdoor zijn deze meubels uitermate geschikt voor kleine ruimtes. Zeker wanneer je weinig loopruimte in de badkamer hebt, is dit de ideale oplossing. Een gemiddeld meubel heeft een diepte van 50 centimeter. De meubels van Saniselect Socan Slimline hebben een diepte van 36 centimeter en nemen daardoor een stuk minder ruimte in beslag. Ondanks de ondiepe meubels, neemt dit niets weg op comfort. De meubels zijn zo ontworpen dat je meer dan voldoende ruimte hebt om je te wassen en je tanden te poetsen.

Meer dan voldoende opbergruimte

Ondanks de ondiepe kasten, heb je meer dan voldoende opbergruimte met de Saniselect Socan Slimline serie. De kasten zijn namelijk breed, waardoor je gemakkelijk jouw handdoeken en badkamerartikelen opbergt. Ook kun je kiezen uit meubels in diverse formaten. De meubels hebben namelijk een breedte van 60, 80 of 100 centimeter. De meubelsets van 100 centimeter breed hebben twee kranen en kun je hierdoor gemakkelijk met twee personen tegelijk gebruiken.

De diverse kleuren en stijlen

De Saniselect Socan Slimline serie bestaat uit meubelsets in diverse kleuren. Hieronder worden de verschillende stijlen toegelicht:

  • Eiken De eiken meubelsets van Saniselect Socan Slimline hebben een warme uitstraling en passen bij vrijwel iedere badkamerstijl. Ook in bijvoorbeeld een industriële badkamer, die bekend staat om zijn robuuste uitstraling, komt deze meubelset goed tot zijn recht. Ieder badkamer kan namelijk een warme tint gebruiken om het echte wellness gevoel te creëren. Bekijk hier de eiken meubelsets uit de Saniselect Socan Slimline serie hier.
  • Grijs De grijze meubelsets uit de Saniselect Socan Slimline serie hebben een rustige, neutrale uitstraling en zijn daarom goed in diverse badkamerstijlen te integreren. De strakke afwerkingen, neutrale kleuren en de semi-greeploze lades zorgen voor een strakke uitstraling. Bekijk hier de grijze meubelsets uit de Saniselect Socan Slimline serie.
  • Wit Ook de witte meubelsets uit de Slimline serie van Saniselect Socan komen goed tot zijn recht in iedere badkamerstijl. De neutrale kleur en de tijdloze uitstraling zorgen ervoor dat je er niet alleen nu, maar ook na vele jaren gebruik nog veel plezier van zult hebben. De witte meubelsets uit deze serie vind je hier.

Bekijk alle voordelen van de Saniselect Socan Slimline in deze video. Onze Sanidirect adviseur vertelt je hier alles over deze serie.

Bekijk de producten in de webshop of winkel

Wil je nog meer tips of inspiratie? Neem een kijkje tussen de producten uit de Saniselect Socan Slimline serie in onze webshop of kom langs in een van onze winkels. Laat je inspireren en ontvang het beste advies. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag bij het kiezen van de beste producten.

Plan een afspraak