Top 3 mooiste doucheafvoeren

Top 3 mooiste doucheafvoeren

Of je nu een grote of kleine douche, een inloop- of een douchecabine hebt, voor iedere douche is er een doucheafvoer nodig. Bij een doucheafvoer denken mensen al gauw aan het traditionele, simpele doucheputje. Dit is niet meer het geval! Tegenwoordig geven de doucheput en –goten een mooie finishing touch aan de douche. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en daarom staan hier de drie mooiste afvoeren voor jou op een rijtje. Welke past het beste bij jouw badkamer?

1. Easydrain Compact Taf zwart

Deze douchegoot is perfect voor de industriële badkamer. De zwarte onderdelen in de badkamer zijn niet meer weg te denken uit de industriële badkamers. De zwarte douchegoot maakt de industriële badkamer helemaal af. Heb je een regendouche met brede douchekop? Dan is een douchegoot ideaal, omdat de douchegoot vanwege zijn langwerpige vorm extra snel water afvoert!

2. Ben q-drain vierkant

Deze doucheput is compact van vorm en biedt voor kleine douches een uitkomst. De afvoer heeft het vanwege zijn vierkante vorm een strakke uitstraling en is een goedkope oplossing!

3. Ben Q-drain Triangle

Ook deze doucheput heeft een mooi, driehoekig design en kan perfect in een hoek geplaatst worden. Daarnaast zorgt deze doucheput voor een moderne uitstraling in de badkamer!

Kom langs in een van onze winkels

Zit er een mooie doucheafvoer voor jouw badkamer bij? Loop dan binnen in een van onze winkels of maak een afspraak en ervaar het zelf!