Toilet accessoires die gezien mogen worden

Toilet accessoires die gezien mogen worden

Nooit meer naast een nieuwe wc-rol grijpen, altijd een plek voor een schone handdoek en verzekerd van een schone closetpot. Toilet accessoires zijn niet alleen handig in gebruik, maar vooral een belangrijke en hygiënische toevoeging aan elke toiletruimte. Zelfs het kleinste kamertje van het huis kun je nu tot in de puntjes inrichten, geheel naar jouw stijl en smaak.

Modern, chic en stoer

Een toiletruimte is pas echt klaar voor gebruik wanneer je ook aan de laatste details hebt gedacht. Juist die kleine toevoegingen toveren je badkamer of toiletvertrek om in een ruimte waar je alles bij de hand hebt. Toilet accessoires zijn simpel gezegd noodzakelijk. Geef de belangrijkste ruimtes van je huis een geheel eigen sfeer door je scherpe oog voor design tot in het kleinste detail door te laten klinken. Want toilet accessoires zijn allang niet meer saai, simpel en ouderwets, maar juist modern, chic en stoer.

Toilet accessoires: simpelweg onmisbaar

Het begint met een houder voor de closetrol en een closetborstelgarnituur. Het spreekt voor zich dat deze belangrijke onderdelen niet mogen ontbreken. Sanidirect beschikt over een uitgebreid assortiment toilet accessoires, zodat je altijd de wc-borstel of wc-rolhouder vindt die past bij jouw voorkeur en badkamersmaak. Of je nu kiest voor de degelijke, klassieke borstels van Emco, of de kleine sanitairkunstwerken van Villeroy & Boch en Ben; zelfs vervelende klusjes als het reinigen van de closetpot doe je nu in stijl.

Chroom dat tegen een stootje kan

Een wc-rol binnen handbereik is een must, maar iedereen heeft het tot z’n grote schrik weleens het laatste velletje papier in handen gehad. Dan is het een prettige gedachte dat je een reserverolhouder in de buurt hebt. Zo houd je een goed overzicht over de voorraad wc-papier en voorkom je ongemakkelijke situaties. De reservehouders zijn tegenwoordig zo ontwikkeld dat door deze onderdelen zelfs de meest eenvoudige toiletruimte tot leven komt. Door de dikke laag chroom zijn alle toilet accessoires bovendien bestand tegen vocht en agressieve onderhoudsmiddelen. Ze blijven stralen, net als je toiletvertrek.

Drie vliegen in één klap

Uiteraard kun je zelf een pakket samenstellen van losse toilet accessoires, maar Sanidirect biedt je graag de helpende hand. Wil je drie vliegen in één klap slaan? Dan zijn er de scherpgeprijsde toiletsets van Saniselect. Een closetborstel, closetrolhouder en handdoek- of jashaak in een totaalpakket. Ook zijn er de toiletbutlers van Zack, voor optimale assistentie in het kleinste kamertje. Deze handige, vrij te bewegen staanders, combineren borstel, closetrolhouder en reserverolhouder in één opstelling. Prachtig om te zien en eenvoudig in gebruik.