Een luxe badkamer creëer je zo

Een luxe badkamer creëer je zo

Een luxe badkamer met de sfeer van een spa voelt voor veel mensen als ultieme rijkdom. En terecht! Een fijne badkamer voor de dagelijkse routine, maar waar je je ook graag in terugtrekt en als herboren uitkomt. Voor wie klinkt dat nou niet aantrekkelijk? Ga je binnenkort verhuizen of ben je van plan je badkamer te renoveren? Wij geven je vast wat tips om je eigen luxe badkamer te creëren.

Een luxe bad om in weg te dromen

In een badkamer, maar zeker in een luxe badkamer, hoort wat ons betreft een comfortabel bad. Een whirlpoolbad bijvoorbeeld voor één of misschien wel meerdere personen tegelijk. Bij Sanidirect bieden we verschillende whirlpoolbaden waarbij je kunt kiezen uit ontspannen bubbels of krachtige massagestralen. Ze zijn er in verschillende formaten en met sfeervolle extraatjes zoals verlichting.

Zachte regenstralen onder de douche

Relaxen in de badkamer doe je niet alleen in een bad, ook de douche zorgt voor ontspannende momenten. Een regendoucheset bijvoorbeeld zorgt met zijn brede waterstraal voor een weldadig en ontspannend gevoel tijdens het douchen. Regendouches zijn er in verschillende diameters en uitvoeringen. Hoe groter de douchekop, hoe comfortabeler de douche. Je kunt het jezelf zo luxe maken als je wilt.

Vitamine D met de Sunshower

Een andere luxe manier van douchen doe je met de Sunshower. Deze lamp in je doucheruimte zorgt tijdens het douchen voor een gezonde tint en is tegelijkertijd een bron voor aanmaak van de vitamine D. De infraroodlampen van de Sunshower verminderen spierklachten en stimuleren de doorbloeding. En dat allemaal in een douchebeurt! Bekijk de Sunshowers in onze winkel.

Luxe badkamermeubel en accessoires

Creëer een luxe uitstraling met het juiste badkamermeubel. Een badkamermeubel met een opzetkom benadrukt het gevoel van luxe in jouw badkamer. Daarnaast maak je je badkamer compleet met de juiste luxe badkameraccessoires. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor accessoires in de kleur goud.

Hulp nodig bij een het creëren van een luxe badkamer?

Kun je hulp of suggesties gebruiken voor jouw luxe badkamer? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Zij denken graag met je mee en laten je alle mogelijkheden zien om van jouw badkamer een luxe omgeving te maken. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak via onze website.

Vind een winkel

21 juni 2018 Categorie: Badkamerstijlen, Badkamers