Luxe badkamers

Luxe badkamers

Met een luxe badkamer ben je verzekerd van een ruimte waarin jij heerlijk tot rust komt. Deze badkamer heeft een hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met een trendy inrichting. In deze badkamer vind je bijvoorbeeld de laatste trends op het gebied van sanitair en unieke badkamermeubels. Er zijn diverse manieren om luxe terug te laten komen in jouw badkamer. Ben je benieuwd hoe je een luxe badkamer creëert? Lees dan snel verder en ontdek!

Ontdek onze voorbeelden

Nog op zoek naar wat luxe badkamer inspiratie? Bekijk dan hieronder een aantal luxe badkamer voorbeelden uit het assortiment van Sanidirect. Nog meer luxe badkamer ideeën opdoen? Kom dan ook eens langs in een van onze showrooms.

Bekijk alle badkamers

Wat geeft een badkamer een luxe uitstraling?

Wat zorgt er nou voor dat jouw badkamer eruit ziet en aanvoelt als een heus wellness paradijs? Er zijn een aantal elementen die voor een extra luxe uitstraling zorgen, we hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

Luxe badkamermeubel

Creëer een luxe uitstraling met het juiste badkamermeubel. Een badkamermeubel met een opzetkom benadrukt bijvoorbeeld het gevoel van luxe in jouw badkamer, omdat dit doet denken aan een heuse spa. Een luxe badkamermeubel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit diverse materialen en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een eiken badmeubel met een composieten waskom. Of een zwart badkamermeubel in eiken met daarop een luxe wastafel.

luxe badkamermeubel
luxe badkamermeubel

Luxe sanitair

Op het gebied van sanitair is er keuze genoeg om een luxe badkamer in te richten. Een XXL regendouche of een luxe waterval badkraan geven je een ultiem gevoel van luxe. Een ander voorbeeld van luxe sanitair is een Sunshower. Dankzij de infraroodstralen ontspan je tijdens je douchesessie je spieren en behoud je jouw bruine kleurtje met de UV-verlichting. Ook kan een comfortabel ruim bad niet ontbreken in de luxe badkamer. Het zorgt voor extra comfort en is naar wens ook nog eens verkrijgbaar met diverse functies waardoor jij je extra goed kunt ontspannen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een whirlpool waarbij je kunt kiezen uit ontspannen bubbels of krachtige massagestralen? Sommige varianten zijn zelfs verkrijgbaar met ingebouwde verlichting, wat het wellness gevoel nog meer versterkt.

luxe sunshower
luxe sunshower

Luxe inloopdouche

Op het gebied van douches is de inloopdouche perfect om een luxe badkamer te creëren. Met een badkamer met inloopdouche heb je meer dan genoeg plaats om lekker te douchen. Dankzij de open uitstraling laat je jouw badkamerruimte bovendien optisch groter lijken. Combineer je inloopdouche bijvoorbeeld met een complete regendoucheset en je badkamer in luxe stijl is helemaal af.

Luxe badkamertegels

De basis van jouw luxe badkamer beslaat de vloer en de wanden. Voor deze badkamer is het een goed idee om een gedeelte van de ruimte van mooie tegels te voorzien om een chique uitstraling te creëren. Een aantal voorbeelden van luxe badkamertegels zijn visgraat tegels, marmer tegels, beton tegels of hexagon tegels. Denk bijvoorbeeld aan een mooie nis, wand of douchewand voorzien van mozaïektegels. Voor de vloer zijn grote natuurstenen tegels een goede optie die voor een echte spa ervaring zorgen.

visgraat tegels badkamer
marmer tegels badkamer

Luxe badkameraccessoires

Wanneer je jouw badkamer van de kers op de taart wilt voorzien, mogen badkamer accessoires niet ontbreken. Badkamer accessoires komen in allerlei vormen, soorten en maten. Van spotjes die voor een mysterieuze en tegelijkertijd relaxte sfeer zorgen, tot gouden of bronzen zeeppompjes of een prachtige houten badplank waarop je wat kaarsen uitstalt. Bekijk onze badkameraccessoires.

luxe badkamer met gouden accessoires

Moderne kleuren met een trendy uitstraling

Bij een luxe badkamer is het kleurgebruik erg belangrijk. Vaak wordt er gekozen voor neutrale kleuren om elegantie uit te stralen. Denk hierbij aan wit, grijs of natuursteen. Wanneer je deze kleuren combineert met luxe details, zoals kranen in de kleuren brons of goud, ontstaat er direct een badkamerstijl die klasse uitstraalt.

luxe badkamer
luxe badkamer

Wat kost een luxe badkamer?

Je kunt je voorstellen dat de kosten van een luxe badkamer wat hoger uitpakken dan van een standaard badkamer. Een exacte prijs is afhankelijk van welke elementen je in de badkamer wilt integreren, van welke materialen je gebruik wilt maken en of je de installatie en montage ook uitbesteedt. Om toch een idee te krijgen van wat je kwijt bent aan jouw luxe badkamer, kun je gebruik maken van onze budgettool. Hierbij deel jij de ruimte in zoals jij dat wilt en kies je de luxe producten naar jouw wens. Op basis daarvan krijg je toch een realistische schatting van wat je aan jouw luxe badkamer kwijt gaat zijn. Je kunt ook een badkamer offerte aanvragen. Bekijk ook ons assortiment badkamers voor inspiratie.

Badkamer ontwerpen

Ontwerp je eigen badkamer online

Kan jij niet wachten tot je kan genieten van jouw nieuwe, luxe badkamer? Ontwerp dan jouw droombadkamer met behulp van onze 3D badkamerplanner! Hiermee zijn de variaties en de mogelijkheden eindeloos en creëer jij een realistische weergave van de badkamer van jouw dromen. Wil je toch graag in het echt ervaren of een badkamer je aanspreekt? Bekijk dan de diverse luxe badkamers in de showroom van Sanidirect.

Ontwerp je badkamer