Speciale baden: pronkstukken van een welnessoase

Speciale baden: pronkstukken van een welnessoase

Geen badkamer is hetzelfde en dat geldt ook voor ligbaden. Welke vorm, stijl of indeling je badkamervertrek ook heeft; dankzij de speciale baden in de collectie van Sanidirect komt er bij je thuis altijd een plekje vrij voor een ligbad om heerlijk in weg te dromen.

Ruimte speelt geen rol

Dankzij de verschillende vormen van de speciale baden kan elke badkamer optimaal worden ingedeeld. Of je nu veel of weinig ruimte tot je beschikking hebt, tegenwoordig kan iedereen z’n leven verrijken met een ligbad of badkuip met ingebouwde doucheruimte. Dat heb je vooral te danken aan de bijzondere en chique vormen. Zo kunnen de trapeziumvormige baden van Villeroy & Boch en Xenz eenvoudig in kleinere ruimtes worden geïntegreerd. Door een badkuip te combineren met een doucheruimte ben je niet alleen stijlvol, maar tegelijkertijd ook functioneel bezig. ’s Ochtends spring je even snel onder de douche, ’s avonds laat je diezelfde kuip vollopen met warm water en zeepbubbels om even helemaal tot rust te komen.

De diamant van jouw welnessoase

Is ruimtegebrek geen issue in jouw persoonlijke welnessoase? Dan heeft Sanidirect precies wat je zoekt. In een ruime badkuip met uitdagende lijnen van onder meer Ben waan je je in paleiselijke sferen. Deze speciale baden dragen de naam Diamond. En terecht. Het ligbad, dat luxe en comfort ademt, is direct het absolute pronkstuk van jouw ‘badhuis’. Het begrip comfort kun je overigens van een nieuwe dimensie voorzien door jouw speciale bad te voorzien van een whirlpoolsysteem. Sluit je ogen en voel de bubbels je huid masseren na het sporten of een lange dag op kantoor. Sanidirect kan in vrijwel alle baden een whirlpoolsysteem integreren. Daarmee wordt een wellnessarrangement overbodig, Je hebt immers je eigen spa in huis!

Badderen als een vorst dankzij speciale baden

Zoals gezegd: speciale baden heb je in verschillende vormen en maten. Houd je van rond en klassiek en is naast stijl liggenot de belangrijkste voorwaarde voor een bad, dan zijn ovale baden iets voor jou. Moet een ligbad naast prettig voor lichaam en geest ook een ware blikvanger zijn? Val dan als een blok voor één van de vrijstaande baden in de collectie van Sanidirect. Of je nu oude tijden wilt doen laten herleven met een klassiek vrijstaand bad op poten of je oog voor detail en design laat spreken met een moderne kuip; badderen doe je in het vervolg als een vorst.